Acum citesti
Schratz – un gravel bike extrem la un preţ foarte bun

fitwell-schratz-monstercross-gravel-cyclocross-hardtail-mountain-bike-1Fitwell Schratz este un gravel bike pentru teren extrem disponibil pentru 5 mărimi şi cu 3 tipuri de geometrie, totul la un preţ pentru buzunarul fiecăruia. În funcţie de mărimea cadrului, vine cu roţi de 27.5 sau 29 şi cu anvelope între 700x35c şi 700x50c. Există trei tipuri de geometrie: pentru ture relaxate, pentru ciclişti entuziaşti şi pentru competiţie, acestea variind poziţia de la una joasă şi sportivă până la una înaltă şi confortabilă. Lucrul acesta este obţinut prin trei versiuni de cadru cu geometrie diferită, nu din componente. Geometria permite chiar şi montarea unei furci de MTB cu cursă de 100 mm. Iar preţul unui cadru în campania de lansare pe Kickstarter este de doar 155 USD!

Pentru preţul fără reducere de doar 275 USD primim deci un cadru din aliaj de crom Schratz iar pentru o sumă puţin mai mare acesta vine alături de o furcă rigidă din oţel sau din carbon.

fitwell-schratz-monstercross-gravel-cyclocross-hardtail-mountain-bike-3Pentru suma absolut decentă de 850 USD se poate cumpăra bicicleta completă echipată cu Shimano Sora şi frâne mecanice Tektro Spyre. Iar la 1700 USD bicicleta este disponibilă cu echipare Shimano 105, furcă din carbon şi frâne hidraulice.

fitwell-schratz-monstercross-gravel-cyclocross-hardtail-mountain-bike-2Cadrul are monobloc standard filetat de 68 mm, headtube de 44 mm şi ax QR clasic de 135 mm, astfel că e uşor de echipat cu componentele disponibile prin atelierul oricărui ciclist pasionat pentru a obţine o bicicletă ieftină de distracţie.

Pentru mai multe informaţii şi specificaţii complete vizitaţi pagina campaniei pe Kickstarter sau cea a producătorului.

Informaţii preluate de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − twelve =