Acum citesti
Scott – preview gama pentru 2010

Producatorul american de biciclete SCOTT, a lansat astazi un comunicat de presa, in care prezinta succint noile modele de biciclete si noutatile anului 2010.
O noutate o constituie modelul de strada ( cursiera ) Scott CR1, ce a fost imbunatatit din punct de vedere al confortului care acum este mult mai bun dar si din punct de vedere al greutatii – noul model fiind mai usor decat cel de anul trecut.

Majoritatea elementelor de aluminiu au fost inlocuite cu cele de carbon, inclusiv cadrul. In ciuda faptului ca noul cadru beneficiaza de constructia din carbon, acesta este cu 100 de grame mai greu decat modelul precedent. Totusi un cadru cu o greutate de 980 de grame este cu adevarat remarcabil.

Preturile pentru acest model de strada ( cursiera ) pretul anuntat se afla intre 1670 si 6300 de $ in functie de dotarile bicicletei, iar primele modele vor putea fi livrate incepand cu finele anului 2009.

Noul Spark si Genius
Cele doua modele de Cross Country Spark si Genius raman cu designul cadrului neschimbat, pentru a salva din costurile de productie, in schimb beneficiaza de reglaje noi pentru furca cu amortizor si amortizorul spate : acestea sunt montate pe ghidon, sunt mult mai usor de utilizat si si-au schimbat denumirea din Tracloc in Twinloc. Inovatia o constituie faptul ca prin ajutorul a trei pozitii ce pot fi comutate oricand, riderul poate schimba in acelasi timp proprietatile furcii cat si amortizorului spate.

Mai multe detalii puteti citi pe siteul producatorului.

Fotografii : © James Huang

via | SCOTT

Fotografii : © James Huang

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 4 =