Acum citesti
Scott11 prezintă echipa pentru 2012

Cum Cupa Mondială de Mountain Bike 2012 va debuta în acest weekend, Scott a decis că este momentul să arate lumii ce și pe cine are de gând să arunce în lupta cu secundele.

Chiar dacă s-au pregătit asiduu pe timpul iernii, membrii Scott11 recunosc că s-ar putea afla într-o formă mai bună. Componența echipei de downhill este următoarea: Brendan Fairclough, Romain Paulhan, Floriane Pugin, Emilie Siegenthaler, Noel Niederberger, Adrian și Mirco Weiss. După un cantonament de câteva zile la San Remo, în Italia, formația se îndreaptă acum spre Africa de Sud unde va concura la prima etapă a Cupei Mondiale din acest an.

Scott nu este singura companie care va susține echipa în 2012. Chatel, Schwalbe, DT Swiss, Shimano, FOX Racing Shox, Aweka AG, G-SHOCK, E-Thirteen, Funn și MTB-Freeride.tv.

Odată ajunși în extremitatea sudică a Africii, riderii au dat o tură pe plaja din Durban și au mers în recunoașterea traseului cursei. Brendan Fairclough descrie parcursul ca fiind aproape identic cu cel de anul trecut, doar o secțiune superioară fiind adăugată. Se pare că ploaia va avea o contribuție decisivă în cazul în care își va face apariția.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nine + twenty =