Acum citesti
SE Bikes : DC x PK Fixie 2010

se_bikes_dc_2010SE Bikes in colaborare cu vestitul brand DC au lansat un nou model de bicicleta urbana pentru 2010. Acesta este la o prima privire unul dintre cele mai atractive modele de fixie-uri (un singur pinion, o singura viteza) lansate pentru anul ce urmeaza. Disponibila doar in culoarea DC Neon Orange, completata pe alocuri cu elemente albe, bicicleta de doar 9,8 kg beneficiaza de o dotare mai mult decat decenta, cu componente destul de rar intalnite.

Cadrul este construit din aluminiu 6061, iar furca este realizata din Crom (Cr-Mo), fiind o conceptie noua a celor de la SE Bikes. Un aspect interesant al bicicletei este faptul ca se poate face oricand barspin, partea anterioara nefiind tulburata de cabluri de frana sau de schimbatoare de viteze.

Editia este una limitata, iar doritorii ar trebui sa se grabeasca daca vor sa puna mina pe un asemenea exemplar. Fiecare cadru are o serie individuala stantata, astfel incat cumparatorul sa stie pe al catelea exemplar a pus mina. O veste buna este si faptul ca bicicicleta poate fi achizitionata in mai multe dimensiuni : de la 44 cm pina la 58 cm, exista suficiente inaltimi de cadru care sa ti se potriveasca.

Acest model va intoarce cu siguranta capete si priviri, fiind expresia modernului in cadrul mobilitatii urbane.

via | SeBikes.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 5 =