Acum citesti
Sergiu Paraschivu te invită la GioCamp 2.0

Gio Camp în primul rând, este un vis împlinit pentru mine. În al doilea rând, este un cantonament de mountainbike, mai exact 3 zile de pedalat la munte în zona munţilor Semenic, cazarea având loc în Brebul Nou. Traseele se desfăşoară parţial pe traseele de la Banat Marathon, care a fost unul din primele maratoane din ţară şi s-a oprit după 8 ediţii, în 2012.

giocampNivelul acestui cantonament este de mediu spre ridicat, ceea ce implică din partea participanţilor să poată parcurge 50-60 de km pe munte în condiţii bune, cu diferenţă de nivel, în maxim 6 ore.

Vor fi 3 trasee: în prima zi un traseu de încălzire de aproximativ 30 de km, a 2-a zi va fi un traseu de 50-60 de km, iar în a 3-a zi vom pedala pe un traseu de 40-50 km. Pe toate aceste trasee, peisajele superbe, aerul curat de munte, pârâiaşele şi pădurea ne vor oferi o experienţă frumoasă prin Parcul Naţional Semenic.

Se spune că o imagine face cât 1000 de cuvinte, dar un videoclip? Aici poţi vedea cum a fost ediţia trecută: https://goo.gl/uec40y

Pe lângă aceste lucruri, vom vorbi despre sfaturi tehnice şi antrenament, iar apoi îţi stau la dispoziţie pentru orice întrebări ai despre acest sport.

Ce primeşti dacă vii în cantonament?

– 2 nopţi de cazare la o pensiune foarte primitoare din Brebul Nou

– Mic dejun şi cina pentru sâmbătă şi duminică

– 3 trasee de mtb

– Şi probabil cel mai inedit lucru: MASAJ după turele de sâmbătă şi duminică.

Pentru că orice lucru are un preţ, costul acestui cantonament este de 300 de lei.

Este ultima oară când organizez acest cantonament anul acesta, următoarea dată va fi probabil în vara anului viitor, iar locurile sunt limitate la 10, din care câteva sunt deja ocupate de cei care au participat ultima oară.

Îţi poţi rezerva un loc, completând următorul formular aici: https://goo.gl/MrXTCV

Apoi vei primi toate detaliile ulterioare despre locul de întâlnire şi gruparea împreună cu cei din oraşul tău.

Mulţumesc şi ne vedem în 18 septembrie!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + 10 =