Shimano au lansat o ediție limitată Aurora de pantofi și ochelari

0

Shimano au lansat o ediție limitată Aurora a modelului de top de pantofi din carbon de șosea S-Phyre și o pereche de ochelari de soare asortați, ambele într-o combinație de culoare dinspre verde spre purpuriu, asemănătoare cu cea a Aureorei Boreale. Suprafața turcoaz, albastră și purpurie își schimbă culoarea în funcție de perspectiva din care este privită, la fel și lentilele polarizate ale ochelarilor.

Pantofii Aurora S-Phyre au aceleași caracteristici de nivel pro, greutate redusă și rigiditate mare ca modelul RC9 dar au un material ceva mai ventilat în zona superioară. Închiderea se face cu două sisteme Boa, talpa e complet din carbon, limba e asimetrică iar greutatea unui pantof este în jur de 250 g.

La un preț de 400 $ ediția limitată Aurora S-Phyre nu costă mai mult decât modelele albastru și verde. Vor fi disponibile doar câteva sute de perechi.

Aceiași schemă de culoare Northern Lights se regăsește pe ochelarii Shimano premium Aurora S-Phyre R ce au un preț de 150 $. Aceștia au o greutate de 26 g, sunt foarte confortabili și au o lentilă extrem de performantă.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului

 

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentTrek introduce vopsele bling Project One ICON pe MTB-uri
Articolul următorLa 11 ani, rup poteca!
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ