Acum citesti
Shimano au lansat o ediție limitată Aurora de pantofi și ochelari

Shimano au lansat o ediție limitată Aurora a modelului de top de pantofi din carbon de șosea S-Phyre și o pereche de ochelari de soare asortați, ambele într-o combinație de culoare dinspre verde spre purpuriu, asemănătoare cu cea a Aureorei Boreale. Suprafața turcoaz, albastră și purpurie își schimbă culoarea în funcție de perspectiva din care este privită, la fel și lentilele polarizate ale ochelarilor.

Pantofii Aurora S-Phyre au aceleași caracteristici de nivel pro, greutate redusă și rigiditate mare ca modelul RC9 dar au un material ceva mai ventilat în zona superioară. Închiderea se face cu două sisteme Boa, talpa e complet din carbon, limba e asimetrică iar greutatea unui pantof este în jur de 250 g.

La un preț de 400 $ ediția limitată Aurora S-Phyre nu costă mai mult decât modelele albastru și verde. Vor fi disponibile doar câteva sute de perechi.

Aceiași schemă de culoare Northern Lights se regăsește pe ochelarii Shimano premium Aurora S-Phyre R ce au un preț de 150 $. Aceștia au o greutate de 26 g, sunt foarte confortabili și au o lentilă extrem de performantă.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × four =