Acum citesti
Sistem audio pentru casca TuneBug

Daca te-ai saturat de solutii conventionale pentru ascultarea muzicii pe bicicleta, cum ar fi castile sau chiar mini boxele, cei de la TuneBug vin cu o solutie salvatoare : sistemul Shake. Dimensiunile sale foarte reduse si greutatea mica de doar 68 de grame il fac recomandabil pentru toti cei care vor sa asculte muzica pe bicicleta, cu urechile libere.



Atentie insa! Nu poate fi montat decat pe casca si functioneaza ca atare : gratie tehnologiei SurfaceSound, acesta utilizaeaza casca bicicletei ca un corp de rezonanta, reusind astfel sa transmita muzica catre urechi cu o calitate excelenta.


Noul Shake poate fi facil montat pe casca cu ajutorul unei prinderi si se conecteaza prin Bluetooth la orice sursa audio. Poate fi vorba despre un telefon mobil sau un PDA. Daca aparatul pe care-l utilizezi nu beneficiaza de Bluetooth, cei de la TuneBug iti pun la dispozitie si un cablu de conectare. Astfel, legatura cu un iPod nu ramane decat o joaca de copii.



Asa cum iti imaginezi este rezistent si la intemperii oferindu-ti pina la 5 ore de muzica indiferent de conditiile de exploatare. Daca este de parere ca aceasta solutie eleganta merita toti banii, pregateste-te cu 110 euro! Iar pentru alte detalii si fotografii, acceseaza tunebug-europe.de.


via | TuneBug


Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − 11 =