Acum citesti
Soluție anti-pană de la Muc-Off: No Puncture Hassle

Muc-Off a anunțat lansarea unei soluții anti-pană, botezată No Puncture Hassle și din principalele carcteristici aflăm câteva lucruri interesante: este capabilă să astupe și găuri mai mari, cu ajutorul unui sistem de recunoaște cu ultraviolete poți vedea unde se află gaura din anvelopă sau din cameră și etanșează perfect chiar și anvelopele poroase.

TESTUL SE AFLĂ AICI.

Să le luăm pe rând: moleculele din soluție sunt responsabile pentru a astupa fără nicio problemă tăieturi sau găuri de până la 6mm, ceea ce este de apreciat. Mai mult decât atât, cu o lampă cu ultraviolete care poate fi livrată în pachet, poți verifica oricând anvelopa, iar asta înseamnă că poți descoperi găuri mici despre care altfel nu aveai cum să știi. Și tot la fel de important este faptul că poate rămâne în anvelopă 6 luni fără să-și schimbe structura, fiind eficient pe toată această perioadă. No Hassle Puncture ete biodegradabil, nu este coroziv și poate fi spălat cu apă caldă pentru înlăturare.

Soluția va fi eficiență de la -20 până la +50 de grade.

No Hassle Puncture a fost dezvoltat timp de 3 ani împreună cu echipe de downhill și de șosea, cele pro, desigur. Astfel, testele s-au realizat în condiții extrem de dificile, iar produsul a fost îmbunătățit constant. Poate fi livrat în recipient de 140ml, sticlă de 1L sau bidon de 5L. Recipientele mici pot fi oricând reumplute, iar capul se potrivește perfect pe valva presta.

Prețurile recomandate de producător:

140ml – 11.49 euro
1L – 34.99 euro
5L – 134.99 euro

Importator Muc Off în România: Sprint Sports

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + four =