Acum citesti
Sonder Evol, bicicletă de trail 27.5+ la preț accesibil

Cei de la Sonder și-au propus să construiască o bicicletă mai capabilă decât modelele lor hardtail pentru ture tehnice și zile lungi în șa, așa că au proiectat un MTB cu suspensie cu cursă medie și cadru din aluminiu, ce folosește roți plus.

Sonder au produs până acum modele hardtail cu un raport calitate preț foarte bun și noul model se încadrează în acest tipar, cadrul Evol fiind disponibil la un preț de doar 990 Euro.

Evol folosește o suspensie clasică și încercată Horst-link cu patru brațe și cursă de 140 mm, cu spațiu pentru anvelope de maxim 27.5×2.6. Chiar dacă cursa nu e de enduro, bicicleta e gata împreună cu anvelopele late să atace orice potecă tehnică.

Bicicleta are o geometrie modernă: lungă, joasă și cu unghiul furcii mic, de doar 66.5 grade. Rezultatul e stabilitate și încredere pe coborâre și manevrabilitate excelentă. Urmărește de asemenea tendința de a folosi transmisii 1x, astfel că nu este disponibilă cu deraior față, ceea ce permite o lungime a chainstay-urilor de doar 430 mm și în același timp loc suficient pentru anvelopele plus.

Cadrul folosește butuci Boost, rutarea cablurilor e internă în triunghiul principal, există rutare pentru tijă dropper, monoblocul e filetat iar amortizorul RockShox Deluxe RT Debonair e pe sistem metric. Evol e disponibilă în patru mărimi între S și XL și în trei culori: slate grey, jaffa orange și rocket green.

Bicicleta completă folosește o furcă de 150 mm fiind disponibile 5 echipări, toate cu tijă dropper. Cel mai ieftin model are transmisie SRAM NX1 și furcă RockShox Recon având prețul de doar 1760 Euro! Modelul următor folosește aceiași transmisie dar furcă Revelation la prețul de 2035 Euro. Pentru trecerea la 12 pinioane cu GX Eagle și furcă Revelation se plătește 2640 Euro în timp ce aceiași transmisie dar cu furcă Pike are prețul de 2860 Euro.

Cine dorește echiparea de top cu transmisie Eagle XX1 și furcă Pike trebuie să achite 3630 Euro primind cea mai performantă transmisie 1×12 din lume și cea mai dorită furcă de trail.

Bicicletele pot fi deja comandate de pe pagina producătorului, livrările fiind estimate să înceapă în 15 decembrie, la timp pentru un cadou de sărbători!

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × three =