Acum citesti
SoPro, prindere pentru GoPro pe… bărbie

SoPro-mount-helmet-hero3-angle-600x400V-aţi săturat de aceleaşi tipuri de cadre filmate cu camerele GoPro? Cum toate filmele arată la fel? Iată că doi rideri din Seattle, David şi Brock, s-au săturat de imaginea semi-obstrucţionată dată de camerele montate sus pe cască şi au venit cu ideea unui suport care să se prindă de protecţia de bărbie de la casca de DH. Astfel, ei au înfiinţat compania SoPro Mounts şi au prezentat anul acesta la Crankworx noua lor realizare.

Conform realizatorilor, montarea camerei pe protecţia de bărbie oferă o imagine dinamică ce include şi un pic din rider şi din bicicletă, dar şi din poteca din faţă. De asemenea, nu există nimic să obstrucţioneze cadrul, la camerele montate pe cască de multe ori în cadru intrând o parte din cască sau din vizor.

SoPro-mount-helmet-front-600x400Sistemul de montaj este confecţionat din aluminiu de aviaţie învelit în neopren, care este fixat manual pe protecţia de bărbie a căştii. Sistemul se poate monta de mai multe ori, aşa că poate fi mutat de pe o cască pe alta în timp. Camera GoPro se prinde cu un sistem de tip J.

Preţul suportului este de 39.95 USD şi este disponibil pe Amazon.com sau pe site-ul companiei, sopromounts.com.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 − three =