Acum citesti
Specialized lanseasă cursiera de top din aluminiu Allez Sprint Disc

În ciuda faptului că tehnologia fibrelor de carbon a avansat mult în ultima vreme, bicicletele metalice încă mai au un cuvânt de spus. Specialized sunt complet de acord cu asta și au în ofertă câteva biciclete superbe din aluminiu, cu tuburi aero hidroformate și performanțe uimitoare. Acum au adăugat la colecție și modelul Allez Sprint Disc, încă o opțiune în lumea cursierelor de top metalice.

Având la bază superbul cadru Allez Sprint din aluminiu, modelul Sprint Disc folosește aluminiul E5 Premium Specialized și suduri Alusio Smartwelds pentru a obține maximul din materialul clasic. În față e montată furca de top din carbon Tarmac Disc FACT cu ax thru de 12 mm și prindere de etrier flat mount. La spate avem de asemenea prindere flat mount și ax thru, angrenajul fiind de la Praxis, montat pe rulmenți BB30.

Momentan s-a lansat doar un model, Allez Sprint Disc Comp cu un grup Shimano 105 2×11 hidraulic, roți DT Swiss R470 și componente Specialized, la prețul de 2200 USD.

Pentru cei ce preferă să construiască propria bicicletă, există trei versiuni de grafică ale cadrului destul de interesante, la prețul de 1500 USD.

Pentru cei ce preferă frânele clasice pe jantă, Specialized are și două cadre Allez Sprint disponibile cu grafică în ediție limitată: Red Hook Crit LTD sau Sagan Collection.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen − twelve =