Acum citesti
Specialized Rockhopper

Modelul entry-level pentru pasionatii de Cross Country recreational al celor de la Specialized poarta denumirea Rockhopper. Un model destul de popular atat in Romania cat si in Europa. Pretul accesibil a facut ca aceasta bicicleta sa castige multi fani in randul celor care practica mountainbiking-ul ca hobby.


Rockhopper este disponibil in 5 variante distincte : entry-level, Comp Disc, Comp Disc 29, Expert 29 si Expert Disc. Preturile variaza de la 600 pina la maxim 990 de $. Modelul de baza utilizeaza acelasi cadru ca si modelele mai scumpe. Teava inferioara a cadrului se face rapid remarcata datorita formei curbe. Rockhopper este echipat cu o furca Sr Suntour XCR cu o cursa de 100 mm, V-Brake-uri de provenienta Shimano, schimbator de pinioane Sram x.5 si shiftere Sram X.4. Pentru schimbarea foilor a fost instalat un schimbator Shimano Altus.


Geometria cadrului este foarte asemanatoare cu cea a bicicletelor de Cross Country dedicate profesionistilor iar echiparea de baza este suficienta pentru orice persoana care doreste sa faca primii pasi in tipul de competitie mai sus amintita. In echiparea superioara, Rockhopper beneficiaza de frane pe disc hidraulice Tektro Auriga Comp cu discuri de 160 de mm si de o furca Rock Shox Dart 3 cu o cursa de 100 de mm. Nu sunt furnizate informatii despre greutatea acestor modele.


via | Specialized


Vezi Comentarii (2)
  • Salut. Puteti sa ma lamuriti cumva ce frane are modelul SPECIALIEZED ROCKHOPPER SL EXPERT? In descriere spune ca ar fi Avid Elixir 4 dar etrierul nu prea seamana. Multumesc

  • Salut! Elixir 4 este un produs OEM (original equipment manufacturer), reagist momentan doar pe unele modele Specialized. Etrierul si manetele par a fi imprumutate de la Juicy 3, asadar, cel mai probabil performantele sunt asemanatoare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + 9 =