Acum citesti
Specialized Stumpjumper EVO e disponibil în versiunea Pro din carbon

Ești un rider agresiv? Nu e o problemă, dacă recunoști asta ai o șansă să te corectezi. Sau ai putea să o iei în direcția opusă și să accepți asta cu noul Stumpjumper EVO Pro.

Când Specialized a lansat platforma Stumpjumper, aceștia au anunțat și o mică idee despre viitoarea versiune EVO. Disponibilă într-o singură versiune și doar cu cadru din aluminiu, era oarecum de așteptat să apară și o versiune din carbon, doar că nimeni nu știa când va fi asta. Se pare că momentul a venit și Specialized au anunțat noua bicicletă întrată în colecția EVO.

 

Marea noutate este introducerea versiunii EVO Pro care e construită pe un cadru full suspension din carbon FACT 11m cu roți de 27.5 sau 29. Cadrul oferă o cursă de 150 mm folosind platforma Sidearm, pentru aceasta fiind utilizat un amortizor spate Fox Float DHX2 Performance Elite cu arc ce funcționează foarte bine la șocurile mari. De asemenea, a primit în față furca Fox 36 Performance Elite din aceleași motive.

La fel ca versiunea din aluminiu, modelul Pro vine doar în două mărimi, S2 și S3. S3 este versiunea mai lungă, ambele având unghiul furcii de 63.5 grade însă unghiul tijei de șa diferă de la 76 la 75.6 grade.

Versiunea Carbon Pro vine echipată cu transmisia SRAM GX Eagle 1×12, frânele SRAM CODE RSC și jantele Roval Traverse Carbon cu anvelopeButcher de 2.6 cu carcase GRID. Atât modelul EVO Pro de 27.5 cât și cel de 29 sunt disponibile la prețul de 6.700 $.

O altă noutate este posibilitatea de a cumpăra un cadru separat EVO, dar doar din aluminiu. Acesta e de asemenea disponibil pentru roți de 29 sau 27.5 și este identic cu cel ce vine echipat în versiunea Stumpjumper EVO Comp Alloy. În acest mod însă fiecare poate să își construiască singur echiparea, în plus cadru vine în culoarea interesantă Satin Cast Battleship. Atât cadrul de 27.5 și cel de 29 sunt disponibile la prețul de 2000 $ și includ un amortizor FOX FLOAT DPX2 Performance cu EVOL Air Sleeve și chain guide-ul Specialized.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × three =