Acum citesti
Specialized SWAT – trusa de supraviețuire integrată în bicicletă

Când pleci la o tură sau participi la un concurs, în cel mai bun caz legi camera și pompa de cadru, cu bandă adezivă. În cel mai rău caz, participi cu ghiozdanul în spate, dar asta nu reprezintă o opțiune prea bună deoarece îți va îngreuna parcursul. Tocmai din acest motiv, cei de la Specialized au gândit sistemul SWAT – Storage, Water, Air, Tools. specialized_swat_3

Astfel, pentru bicicletele de top, vei avea un lăcaș special sub țeava superioară, în vecinătatea amortizorului, unde vei putea introduce o trusă compactă cu imbusuri. Capacul care fixează pipa, va fi de fapt o presă de lanț.

specialized_swat_2

Iar bidonul de lichide, va avea în componență un spațiu compact, în care se vor regăsi o cameră, un set de leviere și un cartuș de CO2 cu care vei umfla aproape instant anvelopa. Această prindere este construită din carbon și va cântări doar 43 de grame.

specialized_swat_1

Acest sistem va fi mai răspândit pe viitor, mai ales în rândul modelelor mai ieftine din gamă, dar până atunci este disponibil doar pentru modelele de top.

via Specialized

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 1 =