Acum citesti
Specialized-ul lui Troy Brosnan

Troy Brosnan cunoaște majoritatea modelelor Specialized Demo, trecând prin aproape toate etapele de dezvoltare ale acestei biciclete, devenite cult și obiect al dorinței între timp. Troy însă se bucură de o versiune deosebită, cu un aspect diferit față de ceea ce poți cumpăra. Iar opera de artă se vede foarte clar în fotografiile de mai jos.

specialized-7Cu o înălțime de 1.70m, Troy are la dispoziție un cadru în dimensiunea M, cu un reach de 420 mm și cu un unghi al headtube-ului care variază în funcție de traseu (standard, 63 de grade). Greutatea bicicletei nu este menționată nu pentru că ar fi un secret, ci pentru că echipa Specialized o consideră irelevantă. Tot în funcție de traseu se setează și înălțimea ghidonului, adaugându-se distanțieri sub pipă.

Cu o greutate de 65 de kg, Troy se numără și printre cei mai ușori rideri cu Cupă Mondială. Acesta utilizează o furcă Rock Shox Boxxer World Cup și un amortizor Rock Shox Vivid Air, setările acestora variind de asemenea în funcție de traseu. Troy a declarat totuși că în cazul în care presiunea este prea mică, adaugă câte 5 psi în furcă în mai mulți pași, până găsește setarea ideală. În amortizor se regăsește de regulă o presiune între 160 și 180 psi. În ceea ce privește anvelopele, acesta utilizează o presiune de 1.95 bar în roata de față și 2.2 bar în cea de spate.

Fotografii cu bicicleta pot fi văzute în galeria de mai jos:

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + 20 =