Acum citesti
Speedvagen Bourbon King Disc OG va fi produsă în doar… 8 exemplare

Speedvagen a anunțat o ediție mega-extra-giga limitată a modelului Disc OG, construită cu componente Chris King culoarea bourbon. Numită Bourbon King Disc OG, doar… 8 exemplare vor fi produse, acestea fiind disponibile în 4 mărimi și trei scheme de culoare.

Partea exclusivistă a modelului special Speedvagen este folosirea pieselor Chris King în culoarea bourbon. Compania spune că a reușit să obțină doar 8 seturi de componente în această culoare, motiv pentru care ediția va fi produsă într-un număr extrem de limitat de bucăți.

Vor fi disponibile 3 culori: Mustard, Sage și Oxblood.

Butucii Chris King Bourbon R45D sunt legați la jantele HED Belgium Plus Eroica. Frânarea e asigurată de frânele hidraulice Shimano Ultegra, cu schimbarea vitezelor mecanică, dar există opțiunea de upgrade la Di2 sau SRAM.

Rulmenții monoblocului sunt modelul extrem de drumos Chris King Bourbon T47.

Direcția e asigurată, evident, de un set de cuvete Chris King Bourbon. Furca e ENVE disc road cu spațiu pentru anvelope de 32 mm.

Chiar dacă geometria de mai sus prezintă 5 mărimi, Speedvagen a anunțat că doar 4 vor fi disponibile, între 52 și 58.

O garanție de 500$ e necesară pentru a rezerva una dintre cele 8 biciclete, prețul total final fiind de 7250$, cu posibilitatea de upgrade contra cost. Livrarea va avea loc la 2-3 luni de la plasarea comenzii.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 + eleven =