Splitbikes S1 – MTB-ul adevărat pe care îl ascunzi în debara

0

Ai vrut mereu un MTB cu care să rupi munţii în două dar nu ai loc de el în casă? Sau ai loc dar familia e de altă părere? Nu îţi încape bicicleta în Suzuki-ul tău Jimny cu care ai vrea să urci în vârful muntelui şi să te dai la vale cu un MTB adevărat? Ai deja o bicicletă pliabilă şi ai vrea să ieşi cu ea la munte dar eşti convins că vei veni acasă cu ea dezmembrată în câteva pungi după primul trail cu rădăcini?

Dacă eşti într-una din situaţiile astea sau în multe altele în care asta ar putea fi o soluţie, Splitbikes îţi oferă un MTB veritabil care… se desface în două bucăţi – S1 Terrain. Şi nu doar atât ci un bike cu care chiar poţi să rupi trail-ul bucăţi…

S1_City_Rohloff_Rear_45_black_7ed04986-7f11-4c61-b14a-2ff82adeb748

Şi nu e o bicicletă oarecare: roţi 27,5 cu anvelope Schwalbe, transmisie pe curea cu butuc Rohloff cu 14 viteze interne, furcă tapered şi frâne Magura, angrenaj Race Face de carbon, componente Easton… Şi nu în ultimul rând un cadru de aluminiu frumos lucrat, în stil GT triple triangle, care efectiv se desface în două bucăţi cu ajutorul a două mufe speciale.

S1_Terrain_Rohloff_Front_45_black

Nu ai de gând să spargi munţii dar vrei să te deplasezi relaxat prin gropile din oraş? Sau să ieşi la o plimbare sau un concurs în pădure? Există pentru tine şi S1 City care are o furcă de carbon şi salvează greutatea inutilă pentru cei ce nu au de trecut rădăcini şi bolovani.

Tot ce trebuie este să fii dispus să cheltuieşti 3.595 USD (sau 3.295 USD pentru varianta City). Dar hei, locuieşti într-un oraş mare, unde spaţiul de locuit este scump. Şi de ce nu, dacă e o soluţie fără compromis?

Găsiţi mai multe pe site-ul producătorului, www.splitbikes.com.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDING luminează și în față și în jos
Articolul următor37 de participanţi români la Sellaronda Hero
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ