Acum citesti
SQ Lab lansează manșoane pentru orice tip de mână

Am dat o ratită pe la standul SQ Lab de la Eurobike, iar anul acesta accentul a fost pus pe ghidoane și manșoane. După cum deja probabil știi, SQ Lab lucrează împreună cu medici la produsele sale, pentru a oferi cele mai ergonomice manșoane, șei și ghidoane. Adică acele componente de contact care fac diferența pe distanțe mai lungi sau pur și simplu, când vine vorba de confort.

Întâi de toate cred că merită menționat că manșoanele 70X, 711, 710 și 702 (în fotografie, de la stânga la dreapta) au câștigat premiul Gold din cadrul Eurobike Award 2018.  70X este cel mai sportiv manșon (sau hardcore cum îl numesc cei de la SQ Lab) , cu o suprafață înălțată doar acolo unde contează, mai precis spre exterior și o parte, spre interior, acesta așezându-se perfect în palmă, toate disponibile în dimensiuni distincte – S, M și L. Din design-ul acestora, progresiv de altfel – de la 70X la 702 – se poate remarca cum forma se adresează categoriilor diferite de rider, cel din urmă fiind dedicat pasionaților de maraton, care nu trag de ghidon atât de des însă care au nevoie de un sprijin foarte bun și confortabil pentru palmă. Aceleași manșoane (70X) sunt utilizate și de Fabio Wibmer, devenit între timp vedetă în industrie.

Au fost prezentate de asemenea noi ghidoane și șei pentru bicicletele de oraș, ghidoanele fiind puternic curbate spre utilizator, asemenea celor concepute pentru MTB și pe care am avut deja ocazia să le testăm, produse incredibil de confortabil care poziționează mâinile cât se poate de firesc, astfel încât să nu te poți plânge de dureri de încheieturi sau palme.

Importator SQ Lab în România: 1KTM

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − six =