Acum citesti
SRAM lansează grupul low-cost NX Eagle 1×12

 

Tehnologia Eagle a revoluționat lumea MTB-ului oferind prima transmisie 1x ce poate fi folosită de oricine pe orice teren. NX Eagle este noul venit în lumea sistemelor Eagle 1x, împarte tehnologiile cu grupurile XX1, X01 și GX cu care este complet compatibil. NX Eagle oferă tehnologia la un preț la care este accesibilă unui număr mai mare de cicliști.

Sistemele SRAM Eagle sunt proiectate și fabricate ca să funcționeze ca transmisii complete. Toate au durata de viață, durabilitate și performanța recunoscută.

Angrenajul NX Eagle oferă stilul și performanța Eagle noului sistem. Este proiectat pentru foile SRAM X-SYNC 2 și e proiectat pentru control total al lanțului – fiecare dinte este profilat precis pentru a funcționa silențios, eficient și sigur împreună cu plăcile interioare și exterioare ale lanțului. Tehnologia DUB oferă un monobloc mai bine proiectat și un nou tip de prindere care oferă împreună un sistem de atașare a monoblocului uniform, protecție mai bună în fața noroiului și compatibilitate cu produsele anterioare.

Greutate: 735 g (175 mm, 32t), Preț: 116-135 Euro

Schimbătorul spate NX Eagle folosește design-ul specific SRAM 1x X-HORIZON. Rotița inferioară X-SYNC are 14 dinți și oferă posibilitatea funcționării cu pinioane 11-50 sau 10-50, contribuind la funcționarea fină a grupului NX Eagle. Ambreiajul de tip 3 oferă silențiozitate, performanță și durabilitate.

Greutate: 339 g, Preț: 119 Euro

Maneta de schimbător NX Eagle oferă schimbări de viteză rapide și intuitive pentru orice ciclist, fiind accesibilă toată gama de rapoarte ale casetei Eagle. Există versiune cu prindere directă pe ghidon sau cu Matchmaker X.

Greutate: 112 g, Preț: 38 Euro

Caseta de pinioane Eagle PG-1230 oferă rapoarte pentru orice traseu, având pinioane între 11-50t. Caseta se montează pe butuci clasici Shimano/SRAM și este singura din gamă capabilă să facă față utilizării solicitante de pe E-MTB-uri.

Greutate: 615 g, Preț: 110 Euro

Lanțul NX Eagle este inima sistemului și folosește arhitectura originală SRAM Eagle, fiind perfect compatibil cu toate celelalte componente Eagle. Lanțul NX Eagle este construit cu pini solizi, Eagle PowerLock și oferă schimbări eficiente pe care ne putem baza.

Greutate: 278 g (126 elemente), Preț:29 Euro

Prețul unui grup complet în pachet este de 410 Euro iar greutatea acestuia adunată este de 2080 g. Componentele vor fi disponibile din luna septembrie, mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

 

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − 6 =