Acum citesti
SRAM testează primul său set electronic de șosea

După cum era de așteptat, SRAM urzește replica pentru Shimano și Campagnolo în materie de schimbătoare electronice de viteză, dar de-abia acum au ieșit la iveală indicii că produsul lor s-ar apropia de forma finală.

sram

Setul electronic echipează bicicletele echipei Bissell Development Team, prezente zilele acestea la Turul Californiei și pare a fi o versiune care corespunde rigorilor unui set de top, din moment ce SRAM a dat undă verde folosirii acestuia într-una din cele mai importante curse din SUA.

Fără prea multe inscripții și foarte discret, cu unele bucăți prinse chiar și cu bride de plastic, setul dă un examen destul de important zilele acestea și foarte valoros pentru SRAM din punct de vedere al feedback-ului obținut de la profesioniști. Compania americană nu a comentat asupra noilor componente, momentan nici nu par a avea un nume, însă ce putem specula este că e forate probabil să le vedem lansate anul acesta. Mai jos este un montaj făcut de cei la Global Cycling Network despre noile componente SRAM.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − seventeen =