Acum citesti
Stopul care luminează doar atunci când pedalezi

Fără a avea vreo legătură cu bătrânul dinam, Blink Steady este un stop de bicicletă care, pe lângă trăsătură enunțată în titlu, are și niște caracteristici care îl scot în evidență și fac ca prețul de 125$ să fie justificat.

Proiectul pentru acest stop a fost publicat pe Kickstarter în luna mai a acestui an și susținerea pentru el a fost peste măsură. La fel s-a întâmplat și în cazul cererii, cu toate că 125$ nu este o sumă mică pentru un asemenea aparat. Dar hai să vedem ce face Blink Steady să fie așa deosebit.

Carcasa în care se află cele două LED-uri de 0,5W și cele două baterii AAA este fabricată din aluminiu, asigurând rezistență sporită, dar și impermeabilitate. Colierul de prindere a fost învelit într-o membrană de nylon care va preveni zgărierea tijei de șa, fie aceasta de carbon ori aluminiu. Dar cea mai interesantă trăsătură este accelerometrul aflat în interiorul stopului care oprește luminile atunci când bicicleta staționează și care le pornește atunci când detectează mișcare. Designul este și aceasta un punct forte al micului dispozitiv care îți asigură vizibilitatea pe timp de noapte așa că dacă dorești mai multe detalii, poți accesa pagina fabricantului.

Vezi Comentariu (1)
  • Are un design foarte reusit, dar inafara de asta nu e nimic revolutionar. Acum 8 ani aveam un stop First Bike, care pornea automat cand detecta miscare si doar cand afara era noapte. Practic il puneai pe bicicleta si uita-i de el, bateriile ma tineau jumatate de an si a fost foarte ieftin. Chiar ma intreb de ce nu apar mai multe astfel de stopuri.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten − eight =