Acum citesti
Storck Organic Light – ultimele exemplare de vânzare

Forma cadrului lui Organic Light este deja cunoscută de aproximativ 10 ani. Aceasta s-a păstrat până în zilele noastre, dar din punct tehnologic, a evoluat. În 2013, Storck nu a mai avut acest model în gamă, însă a rămas una dintre cele mai faimoase biciclete de All Mountain din lume, prin definiția formelor.

storck_organic_light_2013

Anul trecut, cât timp această bicicletă era încă la vânzare, putea fi achiziționată cu 11.999 de euro. Cadrul, construit din carbon, costă separat 6.999 de euro. Ambele mai pot fi încă achiziționate din magazinele Storck, culmea, cu același preț, dar în limita exemplarelor rămase. Bicicleta cu suspensii de 120 mm vine cu un sistem de transmisie Shimano XTR 3×10 cu angrenaj Clavicula cu brațe din carbon, roți Crank Brothers 11 Carbon, furcă Rock Shox SID XX, ghidon, pipă și tijă de ghidon din carbon.

Așadar, dacă vrei să intri în posesia unei biciclete cu adevărat exclusiviste, aceasta poate fi în continuare o opțiune. Nu se știe până când, deoarece exemplarele rămase sunt limitate. Alte informații pe storck-bicycle.de.

via Storck

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × three =