Acum citesti
STRYM este noua cască de la Rudy Project

Rudy Project a lansat noua cască STRYM, care a fost proiectată îmbinând în mod perfect protecția corespunzătoare și confortul, în timp ce cu forma ei trendy și cu culorile îndrăznețe cucerește inimile tuturor cicliștilor.

Învelișul modelului Strym este fabricat cu tehnologia dublu InMold, astfel încât stratul moale din poliuretan și învelișul dur de policarbonat nu se îmbină doar în partea superioară a capului, ci și în spate, la ceafă, oferind astfel o protecție mai puternică și mai mare utilizatorului. Prin urmare, casca este conformă atât cu standardele intrernaționale CE/EN, cât și cu CPSC12.03.

Ventilația corespunzătoare este asigurată de cele 16 orificii de aerisire, precum și de canalele de ventilație plasate în interiorul căștii, în spatele orificiilor. Datorită acestora, curentul de aer nu doar intră sub cască, dar se evacuează împreună cu căldura corpului – asigurând astfel un sentiment răcoros.

În cască se regăsește cel mai nou sistem de fixare pe ceafă cu clichet RSR 10, cu ajutorul căruia se poate realiza reglajul fin al căștii pe cap. Pe lângă bureții antibacteriali, detașabili și lavabili care oferă confort excelent, modelul Strym a fost dotat și cu sistem Airframe (acest strat de burete nu se fixează direct pe învelișul căștii, el se sprijină pe un grilaj distanțator, în spatele căruia poate intra fluxul de aer, precum și în inserția de burete) astfel, buretele frontal se uscă rapid și eficient cu ajutorul ventilației intense.

Datorită design-ului minimalist și compact, graficii moderne, precum și tehnologiilor avansate integrate și prețului excepțional de bun, modelul Strym este alegerea perfectă pentru toți cicliștii.

Alte detalii, în acest link.

via Rudy Project

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × five =