Acum citesti
Succes pentru sportivii SRAM la Crankworkx Les 2 Alpes

Ediția inaugurală a festivalului Crankworkx Les 2 Alpes a avut loc pe tot parcursul săptămânii trecute. Evenimentul din Franța a fost de bun augur pentru SRAM, atât prin prisma asocierii cu acesta, cât și prin cea a performanțelor obținute de concurenții care au folosit aceste componente. Dintre acestea, cele mai remarcabile sunt ale lui Jerome Clementz la Mountain Hell folosind noua transmisie 1 x 11 SRAM XX1 și ale lui Brandon Semenuk și Cameron Zink la Slopestyle și Dual Speed & Style.

Cameron Zink, care are la activ victorii la Crankworx Slopestyle și Red Bull Rampage, a fost cel care s-a impus în competiția SRAM Dual Speed and Style, o combinație interesantă și palpitantă de Dual Slalom și Slopestyle. După două sărituri de pomină care i-au adus niște secunde prețioase, Zink și-a surclasat adversarii fără drept de apel.

Jerome Clementz a câștigat cursa de downhill cu start în masă Mountain of Hell, care a constituit evenimentul final al festivalului din Alpi, cu ajutorul noului set SRAM XX1. Întrecerea a măsurat 20 de kilometri lungime, iar startul s-a dat din vârful unui ghețar aflat la 3.400 de metri altitudine. Traseul a avut de toate în meniu, de la pante acoperite de gheață, porțiuni presărate cu bolovani până la singletrack-uri înguste. Cursa a solicitat la fel de mult bicicleta ca și pe rider, dar Clementz a făcut față cu brio și, pas cu pas, și-a asigurat victoria în fața coechpierului său, Rene Wildhaber.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 2 =