Acum citesti
Suelo BMX – anvelope noi

anvelope_noi_sueloProducatorii de componente pentru BMX-uri se impun pe piata atat printr-un brand schitat foarte cool cat si prin produsele acestora care impart aceeasi filosofie de imagine. In top insa se afla si compania Suelo BMX, care prezinta una dintre cele mai non-conformiste imagini, atat prin branding cat si prin look-ul produselor.

Anvelopele lansate de curand se bucura de o abordare cu totul noua a designului, aceastea afirmandu-se prin partile laterale sub forma unor ventuze completate o parte centrala perfect neteda. Aceasta constructie are evident o logica iar comportamentul acestora pe suprafetele bike-park-urilor se manifesta astfel : designul lateral circular ofera un grip excelent in viraje si ajuta la reducerea greutatii totale a anvelopei, iar partea centrala perfect neteda asigura o viteza mare de rulare si incetineste procesul de uzura, acest model de anvelopa fiind mai durabil decat alte modele oferite pe piata.

Sunt disponibile intr-o singura dimensiune, cea de 20 x 1.75 in schimbi poti opta intre un model kevlar (foldabil) sau unul standard. Modelul foldabil cantareste 280 de grame, iar cel standard (cu sarma laterala) 345 de grame. Doritorii pot opta pentru culorile alb sau negru. Despre costuri, producatorul nu a facut momentan nicio precizare.

Pentru a confirma brandingul diferit al celor de la Suelo, te invitam sa le accesezi site-ul oficial la adresa suelobmx.com avand astfel ocazia sa citesti mai multe informatii despre noile anvelope.

via | suelo bmx

Vezi Comentariu (1)
  • foarte interesanta ideea cu ventuzele mici pe laterale. si la trial exista un cauciuc (Monty) care foloseste ventuzele mici in crampoanele laterale, si chiar au un grip imbunatatit 😉

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × 5 =