Acum citesti
SunRace oferă componente MTB 1×12, inclusiv o casetă 10-52

Noul grup SunRace MZ pe 12 viteze pentru MTB conține multă tehnologie înaltă din domeniul transmisiilor dar la un preț foarte accesibil. Cu o ofertă generoasă de casete de 12 pinioane, inclusiv o variantă masivă 10-52, există câte ceva pentru fiecare. Componentele se pot împerechea fie cu piese SRAM sau Shimano de 12 viteze, fie cu piesele proprii SunRace care oferă un schimbător și o manetă MZ.

Modelul de top e caseta CSMZX1X care are un corp comun din aluminiu pentru pinioanele 32/36/42/50, restul pinioanelor fiind din oțel. Greutatea anunțată e de 439 g fiind astfel puțin sub greutatea reală a pinioanelor GX Eagle.

Un aspect interesant e că se poate alege cuoarea pinioanelor mici ce pot să fie negre sau argintii și a celor mari ce pot fi negre sau gri. Butucul trebuie să aibă casetă SRAM XD dar practic se folosește un adaptor pentru aceasta și nu ar fi exclus să apară și unul pentru MicroSpline de la Shimano.

Adaptorul se montează peste caseta XD după care caseta se montează la fel ca una SRAM.

Sub modelul de top există și alte variante pe 12 pinioane, incluzând varianta MZ91X care are și o versiune 10-52! Specificațiile complete sunt în imaginea de mai jos:

Deraiorul vine în două versiuni, una cu braț din aluminiu și rotiță normală…

… și modelul de top cu braț din carbon și rotiță minimalistă. Compatiblitatea lor este doar cu pinioane de 50 de dinți așa că nu pot fi folosite teoretic cu modelul de casetă 10-52.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen − 8 =