Acum citesti
SwissStop va oferi plăcuţe cu radiator de răcire

SwissStop-EXO-Therm-disc-brake-pads-with-cooling-fins-600x362SwissStop, producătorul unora dintre cele mai apreciate plăcuţe de frână, introduce modele cu radiator de răcire în gamă, sub denumirea EXOTherm.

Noile plăcuţe folosesc o bază de aluminiu cu o zonă prelungită ce conţine aripioarele de răcire care eliberează căldura din sistem în aer unde se disipă repede. Ei afirmă că, odată rodate plăcuţele, fenomenul de fading dispare complet. Materialul de frânare este produs pe baza compusului Disc E, ce a fost dezvoltat iniţial pentru a face faţă la forţele mai mari de frânare de la bicicletele electrice care sunt mai grele, dar au acordat atenţie maximă pentru a îmbunătăţi frânarea în condiţiile întâlnite la mountain bike şi curse de şosea. Materialul de asemenea va reduce zgomotul şi vibraţiile.

Modelele vor fi disponibile la sfârşitul lui 2015 în opt modele (15, 25, 26, 27, 28, 30, 31 şi 32) fiind compatibile cu cele mai populare modele de la Shimano, Formula, SRAM, Avid şi Magura. Pentru mai multe informaţii despre compatibilitate în funcţie de număr se poate consulta site-ul lor, www.swissstop.ch, preţul de vânzare fiind de 38.40 euro cu un discount de lansare de 20%.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 + 7 =