Acum citesti
Syncromate, o nouă companie pe piață din România, care se adresează segmentului entry- spre mid-level

Începând cu anul acesta, le urăm bun venit pe piața locală celor de la Syncromate, o companie care se va ocupa de distribuția mai multor mărci importante, de componente, accesorii sau chiar biciclete.

Standul Syncromate de la Salonul Bicicletei.

Pe scurt, Syncromate este un brand 100% Romanesc dedicat pietei entry-to-mid level sub a carui umbrela gasim atat accesorii si componente cat si scule si echipamente dedicate sportului pe 2 roti. Filozofia Syncromate este una foarte simpla: lucreaza direct cu fabricile astfel incat preturile sa fie accesibile unui segment cat mai larg de piata, iar ca target isi propun ca in urmatorii 2-3 ani sa devina cel mai important jucator din Romania si apoi din Europa de Est.

Pentru a menționa câteva din brand-urile importate, acestea sunt: KMC, ARISUN, VELO, BETO, WELLGO, SIMPLA, BIKE HAND sau JUICE LUBES. Totodată, cei de la Syncromate vor avea și propriul brand de biciclete, Blade, nascut din dorinta de a intregi portofoliul de produse, 2017 fiind primul an pe piata bicicletelor complete. Gama este alcatuita din modele mountainbike cu roti de 26″ – Base si Joy, 27.5″ – Fun si 29″ – Big Fun, iar pe partea de biciclete de oras exista segmentul de 28″ – Town. Modelele Base si Joy sunt entry level, iar Fun si Big Fun sunt mid level, cele din urma fiind adresate si celor care pedaleaza la munte. Fabricate in Comunitatea Europeana, bicicletele se adreseaza tuturor persoanelor care vor sa faca miscare dar si persoanelor ce participa la diferite competitii. Concurentii directi sunt Cross si Drag.

De mentionat ca cei de la Syncromate vor fi importatorul oficial al anvelopelor Arisun. Andrei Tanasoff, reprezentant Syncromate, ne povestește mai multe despre brand:

Avantajele acestui brand premium de cauciucuri sunt: materialele si tehnologia de top folosite in procesul de fabricatie, dar si pretul foarte avantajos pe care il oferim clientilor nostri. Concurentii principali sunt: Maxxis, Schwalbe, Continental, Kenda, Hutchinson, etc. Brandul are multe modele, fiecare dedicat disciplinei pe care o practicam. Ca tehnologie avem modelele standard pe sarma dar si pliabil cu tehnologia aramid. Compozii diferite de cauciuc, protectii laterale si antipana diferite, ajungand pana la 120 TPI.

Pagina Syncromate poate fi accesată aici, pentru a arunca o privire asupra pieselor sau accesoriilor importate.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + 20 =