The Breaker – multitool compact și complet

0

Full-Windsor_The-Breaker_multi-tool_riding-astronaut-600x450Cei de la Full Windsor au lansat în producție acest multi-tool, The Breaker, în urma unei campanii Kickstarter acum un an. Este vorba despre multe scule utile într-un pachet mic și compact, inclusiv presă de lanț! De asemenea, mai găsim cheie de spițe, șurubelniță cruce, torx T25, imbus de 3, 4, 5, 6 și 8 mm și extensie pentru biți.

Full-Windsor_The-Breaker_multi-tool_case_bundledÎn pachet este inclusă și o husă din piele neagră sau maro care folosește o bucată de cameră de aer reciclată la interior pentru a păstra totul compact. Husa poate fi agățată ușor de șa sau de ghidon, putând fi împachetată și împreună cu o pompă și o cameră și păstrate toate în buzunarul tricoului.

Full-Windsor_The-Breaker_multi-tool_size-600x398Cei care au finanțat campania au primit produsele deja la finalul anului trecut, acum fiind deschise vânzările. Prețul este de 60 de euro, transportul costând încă 9 euro pentru Europa.

Pentru achiziție sau mai multe informații puteți accesa site-ul producătorului.

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEVO Enduro, o cască ieftină de trail de la BH
Articolul următorSchwalbe Tough Tom (2016)
Horaţiu pedalează şi merge pe munte de când se ştie, dar s-a apucat serios de mountain bike şi de participarea la concursuri în 2006, iar de cursieră în 2010. Când nu pedalează, aleargă pe poteci de munte, iar iarna practică schi-alpinism. Iubeşte potecile de MTB din Carpaţi şi şoselele şerpuitoare ale Alpilor. Zona sa preferată de MTB este Bran-Moieciu.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ