Acum citesti
Thule lansează noul suport de biciclete ProRide 958, care va impune noi standarde

eb-sus

Suedezii de la Thule nu se dezmint și ca de fiecare dată, reușesc să ne surprindă plăcut cu produsele lor. De data aceasta este vorba despre mult-așteptatul suport de bicicletă Thule ProRide 958, multmai versatil decât versiunea anterioară. Aceasta este compatibil cu barele WingBar Edge 958, care sunt oferite acum și în culoarea neagră.

Inginerii suedezi au mizat pe capitolul imagine, dar și funcționalitate. Astfel, pe noul suport poți transporta fără nicio grijă un fatbike, lucru aproape imposibil de realizat pe vechiul suport. Cu o capacitate maximă de 20 de kg, acesta ar trebui să se încadreze în cerințele pieței, deși, să nu uităm, există biciclete electrice care pot ajunge chiar și până la 25 de kg. Pentru acestea totuși se recomandă transportul pe suportul care se prinde de cârligul mașinii.

Noul suport îți permite să stabilești forța cu care brațul strânge cadrul, ideal în cazul unui cadru din carbon. Totodată, tampoanele de prindere sunt mai moi, disipând astfel diferit presiunea pe cadru decât la modelul anterior. O altă noutate o reprezintă prinderea pe diagonală a roții. Aceasta va putea curpinde astfel orice tip de roată de bicicletă, chiar dacă este una clasică, un mid-fat sau un fat bike. Extinderea brațului va ajuta la evitarea căderii bicicletei în timpul fazei de încărcare.

Bicicleta se poziționează astfel automat, procesul de încărcare fiind astfel mult mai simplu și rapid.

Tot în cadrul Eurobike, Thule a prezentat și noul suport pentru cârlig, VeloSpace. Acesta poate găzdui două biciclete electrice sau fat-bike, având o capacitate de 2x30kg sau alte 4 biciclete mai mici. Pentru a patra bicicletă spre exemplu, se poate achiziționa separat un accesoriu, care reprezintă un suport mai mic ce se anexează întregii structuri. Este de asemenea mult mai ușor de utilizat decât versiunea precedentă și reușește să fixeze mai bine bicicletele.

thule-2016-12

Scaunele pentru transportat copii, în diverse formate și dimensiuni, soft- și hardcase-urile pentru transportul bicicletei (demontată) și alte soluții de stocare și transport au fost prezentate de asemenea în cadrul aceluiași stand. Pentru acestea, îți punem la dispoziție mai jos o galerie foto:

Importator Thule în România: portbagajeauto.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × one =