Acum citesti
Tijă de șa reglabilă wireless de la TranzX

Din ce în ce mai multe componente pentru biciclete încep să aibă legături puternice cu electronica. După furci controlate electronic sau schimbătoare de foi și de pinioane a venit și rândul tijelor de șa. Cred că deja toată lumea știe cât de mult apreciem tijele de șa reglabile cu comandă pe ghidon, dar sincer, nu știu câți se așteptau să apară un astfel de produs electronic. Și mai mult decât atât, chiar wireless.

tranzx_wireless_tija_sa-f

Acesta poartă denumirea de JD-YSP06, pe care sperăm că o vor schimba până la lansare, nu are niciun cablu și funcționează cu o telecomandă montată pe ghidon. Acesta are un singur buton, care la apăsare, fie ridică, fie coboară șaua. Acumulatorul cât și micro-motorul care comandă retractarea tijei de șa se vor afla într-o cutie de plastic montată sub șa. Prețul nu a fost încă menționat, dar noua tijă de șa poate suporta o greutate de maxim 90 de kg la o cursă de 80 sau 100mm.

Cei de la TranzX au prezentat și o versiune cu cablu ascuns prin interiorul cadrului, cu acționare hidraulică. Aceasta poate oferi o cursă mai mare decât versiunea wireless și anume, 120 mm. Greutatea maximă admisă este de asemenea de 90 de kg.

tranzx_hidraulic_tija_sa

Până la afișarea prețurilor oficiale va mai dura ceva, la fel cum va dura și până ce aceste noi tije de șa reglabile vor ajunge în magazine.

via TranzX

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 10 =