Trăiește experiența pedalatului pe o bicicletă electrică, la munte!

0

Împreună cu importatorul KTM în România, 1KTM, FreeRider.ro oferă pentru 2017 serviciul 1KTM E-bike Experience. Tot ce trebuie să faci este doar să-ți iei casca și să ajungi la munte, iar mai departe, ne ocupăm noi. Îți punem la dispoziție biciclete electrice, pe care vei putea pedala lejer către cele mai înalte culmi ale Muscelului (160 de km distanță de București, 80 de km de Brașov sau 160 km de Sibiu). Micul dejun în regim catering și cazarea sunt incluse în cost. De asemenea, unul dintre membri echipei FreeRider te va însoți cu mare plăcere în tură!

Pe ce biciclete pedalăm? Electrice?

Bicicletele sunt hardtail-uri KTM cu motoare Bosch, frâne pe disc și furci cu amortizor. Acestea oferă 4 niveluri de asistență (sau se poate deconecta complet dacă vrei să pedalezi cu propriile picioare). Ce presupune asistența? Un e-bike nu este o motocicletă. Prin urmare, nu ai la dispoziție o accelerație pe ghidon. Trebuie să procedezi la fel ca în cazul unei biciclete obișnuite, adică să pedalezi, însă în funcție de nivelul de asistență ales (de la Eco la Turbo), pedalatul va fi mai greu sau mai simplu. Modul Eco este suficient chiar și pentru cei mai puțin antrenați dintre voi, însă cei care nu vor să simtă deloc efortul, pot alege nivelul 3 sau 4 de asistență. Autonomia acumulatorului scade pe măsură ce crești nivelul de asistență.

Care sunt traseele?

În fiecare zi, de vineri până duminică, vom avea trasee de dificultate ușoară spre medie (dacă se poate spune asta pentru o bicicletă electrică). Vom pedala în principal aproximativ 30-35 de km cu 1.000 de metri diferență de nivel, adică atât cât ar trebui să ajungă acumulatorul.

Avem două tipuri de trasee: pentru cei cu adevărat novici, care nu au experiență pe munte și pentru care vom alege trasee pe asfalt și macadam fără niciun element tehnic și trasee de dificultate medie, dar care pot fi parcurse de cei cu experiență mai puțină.

Care sunt prețurile?

Costul este de 650 lei (sau 10% discount pentru early booking, adică 590 de lei) de persoană, pentru 3 zile, cu însoțitor, cazare și mic dejun inclus. De asemenea, bicicletele le spălăm și le gresăm noi. Între timp, tu te poți distra în curte pe pumptrack cu bicicleta pe care ți-o punem gratuit la dispoziție, poți face un grătar sau poți sta tolănit într-un hamac, cum preferi.

Pentru închirierea bicicletelor se semnează un contract de închiriere și se depune o garanție de 100 de lei, care este returnată la plecare.

Important: persoana care pe parcursul celor trei zile se întoarce înapoi la cazare cu cea mai mare autonomie, va primi duminică după tură un premiu din partea importatorului 1KTM!

Condiții de participare: cei în cauză să aibă un minim de experiență pe bicicletă, căci chiar dacă nu vei depune efort mare la urcare, vei fi nevoit să și cobori de pe munte pentru a ajunge înapoi la cazare. Trebuie să ai la tine neapărat o cască, alte elemente de protecție fiind opționale. Persoanele de peste 90 de kg trebuie să ia în considerare că durata de viață a acumulatorului va fi mai mică! Turele se realizează cu minim 3 și maxim 6 participanți. În cazul în care se formează un grup alcătuit din persoane fără experiență în off-road, se pot alege trasee mai ușoare, ce pot fi parcurse în absolută siguranță. De aceea, vă rugăm la înscriere să ne menționați care este experiența voastră generală pe bicicletă: începător sau mediu. Pentru înscriere, trimite direct un e-mail la echipa@freerider.ro și nu uita să-ți verifici și zona de Spam în caz că răspunsul de la noi ajunge acolo. De regulă răspundem rapid, în mai puțin de 2 ore.

Perioade disponibile:

5-7 mai: 6 locuri disponibile (înscrieri deschise)
19-21 mai: 6 locuri disponibile (înscrieri deschise)
16-18 iunie: 6 locuri disponibile (înscrieri deschise)
14-16 iulie: 6 locuri disponibile (înscrieri deschise)
11-13 august: 6 locuri disponibile (înscrieri deschise)
18-20 august: 6 locuri disponibile (înscrieri deschise)
25-27 august: 6 locuri disponibile (înscrieri deschise)
8-10 septembrie: 6 locuri disponibile (înscrieri deschise)
22-24 septembrie: 6 locuri disponibile (înscrieri deschise)
29 septembrie – 1 octombrie: 6 locuri disponibile (înscrieri deschise)

Alte detalii despre cazare, zonă și facilități, găsești aici.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ