Acum citesti
Trail – set de genți de bikepacking de la Vaude

Vaude sunt producători de top de rucsaci de foarte multă vreme, cu mult înainte să intre în lumea produselor pentru ciclism. Pentru 2018 ei introduc gama de genți de bikepacking Trail orientate pentru turele offroad.

Noua gamă Trail este un pas nou pentru Vaude, care făceau doar genți tradiționale care se atașau pe portbagaje fixe. Dar cum tendința acum este de a avea bicicletele mai ușoare, fără portbagajele grele, au elaborat și ei un set de genți ușor de montat direct pe bicicletă, care să conțină minimul necesar pentru o tură de câteva zile în sălbăticie.

Geanta Trailfront pentru ghidon are o capacitate de 19 l datorită rucsacului cilindric din PVC, etanș, cu închidere prin rulare, fiind locul unde se depozitează cel mai mult echipament. Trailfront folosește un sistem de atașare semi-rigid care se prinde pe bicicletă după care suportă atât geanta etanșă cât și un cort mic sau o saltea. Sistemul este modular, cu spații delimitate cu elemenți din spumă. Geanta stă prinsă de portbagaj pe toată durata turei, deoarece e destul de greu de poziționat foarte bine centrată.

Trailframe e un pic diferit. Este tot o geantă cu închidere prin rulare și etanșă, dar are mai multe chingi cu care se prinde în siguranță pe toptube și seat-tube. Apoi sistemul de închidere securizează definitiv geanta și de downtube.

Trailframe are o capacitate de 9 l și nu e ceva ce și-ar dori pe bicicletă cei cu angrenaje cu factorul Q mai mic, dar chingile permit obținerea unui volum mic, cu obiectele mai grele situate mai jos, putând fi înghesuită chiar și în unele cadre full suspension.

Geanta Trailsaddle are 12 l și duce și ea o mare parte din bagaje. Folosește de asemenea o prindere flexibilă pe cadru, fiind și ea sub forma unui rucsac etanș cu închidere prin rulare. Se dă jos și se montează ușor, având acces facil la echipamentul din interior.

Toată colecția de bagaje Trail oferă un volum de depozitare de 39 l pentru viitoarea ta micro-aventură!

Mai multe informații pe pagina producătorului!

Informații și imagini de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen + nineteen =