Acum citesti
Trasee inedite la Haiduci şi Domniţe, prin viile domeniului Timiş

Noi provocări, la ediţia 2019 a evenimentului din 12 octombrie
Dacă până acum cicliştii Riders Club erau obişnuiţi cu trasee prin pădure, montane, de deal sau de câmpie, începând cu ediţia a 7-a a competiţiei Haiduci şi Domniţe vor încerca o nouă senzaţie: pedalatul printre vii, mai exact prin podgoria Casa Timiş. S-a dat deja startul înscrierilor, evenimentul urmând să se desfăşoare sâmbătă, 12 octombrie, locaţia fiind foarte accesibilă pentru comunitatea cicliştilor din Bucureşti şi din judeţele limitrofe, situată la mai puţin de 10 km de intrarea în Ploieşti.

Se anunţă o experienţă de excepţie pentru participanţi, indiferent de vârstă sau abilităţi, evenimentul fiind conceput ca o adevărată călătorie în timp, în lumea farmecului boieresc de altădată. Concursul include două trasee distincte, numai bune pentru a admira culorile toamnei, pe două roţi. Pentru începătorii care vor să guste din experienţa unei curse MTB, dar şi pentru copii, evenimentul oferă traseul Scurt, de 9 kilometri, cu diferenţă de altitudine de +/- 200 de metri. Desfăşurarea de forţe şi etalarea îndemânării pentru cei care se simt în formă şi se află la un nivel avansat se poate face pe al doilea traseu, cel Standard, de 30 de kilometri, cu diferenţă de altitudine +/- 600 de metri. Experienţa se anunţă a fi echilibrată pentru toată lumea, indiferent de traseul ales, datorită zonei bogată în peisaje spectaculoase, care vor face pedalatul mult mai plăcut. Detalii suplimentare despre trasee sunt disponibile aici.

Traseele din incinta complexului de la Casa Timiş sunt unele special amenajate pentru curse MTB şi consolidate pentru a rezista inclusiv în cazul în care vom întâmpina o vreme capricioasă. Lucrări de amenajare speciale se vor realiza şi pe traseul de 30 de km, ce include şi o parte de pădure.

Pachetul de concurs include număr de concurs, tricou de eveniment, medalie de participare, o sticlă de vin Casa Timiş, o băutură sportivă Gatorade, un produs GoldNutrition şi o porţie de paste Barilla cu sos Basilico. Participanţii vor beneficia şi de următoarele servicii: marcaj traseu, cronometrare cu cip, intervenţie de urgenţă, puncte de alimentare, asistenţă mecanică, spălare biciclete, galerii foto de la eveniment, vestiar şi garderobă.
În plus, în zona de relaxare de la Restaurantul Casa Timiş vor beneficia de o atmosferă de neuitat, specifică unui eveniment premium. Pentru a vă familiariza cu noua locaţie în care va avea startul evenimentul Haiduci şi Domniţe 2019 puteţi accesa şi site-ul www.casatimis.ro.

Până pe data de 22 septembrie puteţi beneficia de taxa minimă de 89 de lei. Copiii se pot înscrie cu taxă redusă, de 50 de lei. Nu sunt posibile înscrieri la faţa locului în ziua evenimentului Haiduci şi Domniţe iar locurile sunt limitate la 800 de participanţi, peste 400 fiind deja ocupate în acest moment.

Înscrierile au loc pe site-ul Riders Club – click aici.

Vezi Comentarii (2)
  • Merg an de an la cursele celor de la RidersClub, dar la aceasta cursa nu am reusit niciodata sa ajung. Cei drept nici numele nu este prea inspirat pentru cineva care se da cu MTB-ul :))) Oricum, anul asta sper sa ajung si sper sa ma descurc bine. Pare sa fie un traseu interesant ca peisaj si dificultate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + 2 =