Acum citesti
Trefecta DRT – e-bike-ul de 22.500 euro, fără TVA

Iată cum prețurile e-bike-urilor nu cunosc practic nicio limită. Producătorul Trefecta, a lansat de curând modelul DRT, la un preț fabulos, de 22.500 de euro. Ce primești pentru această sumă? Vei vedea în cele ce urmează.

Trefecta_Press_Pack_Photo_10-1024x682

Cu sediul în Olanda, compania a angajat ingineri elvețieni și germani, recrutați din inidstria aerospațială și auto, pentru a pune umărul la treabă în vederea construirii celui mai performant e-bike din lume. Astfel, au dezvoltat un motor de 4000W, combinat cu o baterie de 1.600Wh, care oferă o autonomie mixtă de 100 de km. Cadrul este construit din aluminiu utilizat pentru avioane, iar ca element de design distinct, roata de spate are o singură prindere, asemenea motocicletelor.

Trefecta-Bike-stretched-1024x723

Suspensiile oferă o cursă de 180mm și sunt controlate electronic cu ajutorul unui smartphone, prin intermediul acestuia putând fi făcute diverse reglaje. Ce este cu adevărat impresionant este modul WHEELIE, cu ajutorul căruia oricine va putea pedala acum pe o roată. Bicicleta este capabilă să atingă o viteză de 70 km/h, iar faptul că poate fi pliată, va ajuta enorm la stocarea acesteia. Roțile sunt construite integral din carbon, dintr-o singură bucată, iar frânele provin de la Hope, modelul V4, cu discuri de 203mm, ventilate așa cum îi place producătorului să menționeze.

Greutatea totală nu este menționată, însă ni se spune că are o capacitate de a căra până la 160 de kg. Rezonabil.

via Trefecta

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × one =