Acum citesti
Trek Domane Gravel vine cu modificări specifice aduse modelului clasic

Trek au decis să ducă modelul lor de șosea-endurance în lumea gravel cu noul Trek Domane Gravel. Acesta împrumută tehnologia IsoSpeed, dar cu anvelope mai late capabile să iasă de pe asfalt când e nevoie.

Folosind același cadru și furcă cu modelul de șosea Domane, versiunea Gravel oferă anvelope mai late Schwalbe G-One Allround 700x35c tubeless și o echipare specifică potrivită pentru offroad. În mod specific modelul vine cu roțile Bontrager tubeless, angrenaj compact 50/34 și frâne pe disc.

Sunt disponibile trei niveluri ale cadrului. Domane Gravel SL5 carbon de mai sus este modelul de mijloc ce oferă carbon OCLV seria 500. Vine cu o echipare completă Shimano 105 cu etrieri flat mount și are sistem IsoSpeed pe cadru și furcă. Prețul e de 2499 USD iar greutatea anunțată e de 9.17 kg.

Modelul superior Domane Gravel SL6 are cadrul din carbon seria 600 mai bun și mai ușor iar sistemul IsoSpeed pe spate e reglabil oferind posibilitatea de a ajusta amortizarea oferită de sistem.

Echiparea e cu grupul Ultegra mecanic cu discuri hidraulice iar prețul începe de la 5499 USD.

Pentru a cumpăra modelul SLR6 Gravel trebuie trecut prin programul Project One, disponibil doar cu cadrul SL6. Acest model din imagine care cadrul în culoarea army green, echipare SRAM Red eTap și un preț ce va depăși cu siguranță 5499 USD.

Pentru cei cu buget limitat va exista o singură versiune din aluminiu, Domane Gravel AL5. Și aceasta are sistemul IsoSpeed pe cadru și furca din carbon IsoSpeed, componentele fiind Shimano 105 dar cu frâne mecanice Tektro. Prețul este de 1789.99 USD iar greutatea anunțată pentru mărimea 56 e de 9.63 kg.

Iată și un film de prezentare a modelului:

Toate trei versiunile sunt deja disponibile, deși cine are deja un Domane poate să îi instaleze anvelope mai late și obține cam același lucru.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + six =