Acum citesti
Trek la Eurobike 2009

noutati_eurobike

Desi am prezentat cateva modele Trek in articolele dedicate stirilor si in urma cu cateva saptamani, continuam seria noutatilor producatorului american, datorita interesului sporit al cititorilor nostri pentru acest brand.

Trek s-a numarat printre expozantii cu cele mai multe modele de la Eurobike, iar in centrul atentiei s-au aflat si noile modele TOP FUEL, cu cadru de carbon si tehnologie OCLV. Cadrul acestui model este cu 100 de grame mai usor decat cel al anului anterior, este disponibil in doua dimensiuni pentru teava care sustine saua – de 185 mm, respectiv 245 mm si este cu 33% mai rezistent decat modelul mai vechi.
Pentru modelul Top Fuel, exista o versiune dedicata in totalitate femeilor – WSD – adica Woman Specific Design. Aceasta a suferit ceva modificari la partea superioara a tevii care sustine saua si bineinteles, a seii, acesta beneficiind de un sezut mult mai comod, specific produselor pentru femei.

Un alt highlight la standul Trek a fost modelul Fuel EX, varful de gama specific probelor de trails. Acesta beneficiaza de o bascula nou desenata, care ofera amortizare mai buna pe denivelari mici si cantareste ceva mai putin decat modelul anului anterior. Astfel, cadrul cantareste pentru 2010 doar 2050 de grame cu tot cu amortizorul spate si are deasemenea bottom braketul (rulmentul de angrenaj) montat din fabrica. Cuvetele sunt incastrate, iar ca furca este oferit modelul Fox 32 Fit RLC cu o cursa de 120 de mm.

Pentru iubitorii de Cross Country, Trek a prezentat noul model Elite 9.9 SSL, dotat cu un cadru de carbon si cu o greutate totala de sub 9 kg. Pretul este si el pe masura, aproximativ 2.500 de euro trebuind sa scoata din buzunar pentru acest model, adevaratii fani ai brand-ului.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 + 20 =