Acum citesti
Trek lansează cursiera de top din aluminiu Emonda ALR

Trek au prezentat o nouă cursieră din aluminiu ce la prima vedere pare a fi din carbon. Asta deoarece noua Emonda ALR folosește aluminiu hidroformat seria 300 Alpha care imită mult din aspectul carbonului dar la un preț mai accesibil.

Având linii similare cu restul cadrelor Emonda, hidroformarea e combinată cu tehnologia Trek ”Invisible Weld” pentru a face sudurile mai puțin evidente. Cadrele sunt destul de ușoare, cu 1112 g pentru versiunea cu frâne pe jantă și 1131 g pentru cea cu frâne pe disc în mărimea 56. Bicicletele folosesc geometria Trek H2 cu o poziție înălțată dar totuși sportivă.

Bicicleta e disponibilă atât cu frâne pe jantă cât și pe disc, modelul cu frâne pe jantă folosește frâne cu prindere direct mount în timp ce modelele pe disc folosesc prindere flat mount pentru a profita de cele mai noi standarde. Ambele cadre au rutare internă, compatibilitate cu senzor Duotrap, monobloc BB86.5 iar modelul cu frâne pe disc are ax thru la ambele roți.

Echipările complete includ anvelope de 25 mm, furcă complet din carbon și transmisie Shimano Tiagra sau 105. Vândute sub denumirea ALR 5 sau ALR 4 în ambele versiuni de frână, ALR 5 Disc primește și o versiune feminină. Prețul începe de la 1359.99 USD pentru ALR4 și ajunge la 1.899,99 pentru ALR 5 Disc. Cadrul cu furca sunt disponibile în kit la prețul de 959.99 USD.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

 

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − 3 =