Acum citesti
Trek Madone Speed e gata și de șosea și de triatlon, cu aerobar-uri demontabile

Trek a prezetat o nouă versiune a cursierei Madone despre care spun că e un model aero ideal pentru triatleți. Numită Madone Speed, cursiera cu frâne pe disc are un cockpit integrat ce împrumută extensiile Mono Bar de la bicicleta de triatlon Speed Concept. Cadrul în sine e la fel cu cel al modelelor Madone SLR, construit din cel mai ușor carbon de la Trek, 700 OCLV și cu top tube cu tehnologia IsoSpeed.

Trek a intrat brusc în lumea cursierelor aero pe disc transformând Madone în ceva ce aproape că nu mai seamănă cu modelul original. Noua Madone Speed nu schimbă nimic la cadru, dar integrează aerobar-urile pe ghidon.

Inima sistemului e extensia Speed Concept Mono Bar, care e prinsă de pipă cu o pereche de șuruburi. Trek nu a comentat dacă bicicleta e concepută pentru triatloanele ITU unde se permite statul la trenă, format folosit la Jocurile Olimpice unde există restricții ale dimensiunilor aerobar-urilor.

Ghidonul unic include și un punct de montare a accesoriilor. Pentru doritori, noua pipă va fi disponibilă și separat și e compatibilă cu toate modelele noi Madone SLR, prețul urmând să fie anunțat. Madone Speed poate fi configurată și prin programul de personalizare Project One.

Madone SLR 6 Speed Disc e echipată cu componente Shimano Ultegra 2×11 mecanice, roți Bontrager Aeolus Pro 5 din carbon și etriere flat mount la un preț de 6.499$, fiind deja disponibilă la distribuitorii Trek.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × three =