Acum citesti
Trek Remedy vine în 2019 cu modificări, dar tot cu roți de 27.5

În 2016 Remedy a fost modificat major și a devenit modelul Trek de enduro cu roți de 27.5, pentru cei ce doresc roți de 29 existând modelul Slash. Astfel, a primit cursă de 150 mm și a renunțat la roțile de 29, dar altfel era similar cu versiunea anterioară, ce primise în 2015 butuci Boost. Pentru 2019 suspensia a fost modificată pentru a simplifica zona din spate, a mări rigiditatea și a accepta componente moderne, dar per total sunt doar modificări, nu un model total nou.

Cea mai importantă diferență este renunțarea la suspensia Full Floater pentru un amortizor cu prindere inferioară fixă. Interesant e că noua bicicletă e mai sensibilă la obstacole mici, dar asta vine probabil din noile amortizoare pe aer folosite. Probabil noul sistem oferă susținere mai bună la mijlocul cursei.

Amortizoarele folosesc acum sistemul Thru Shaft, ce înlocuiește clasicul IFP. Trek spune că au mărit rigiditatea cadrului cu 5% și că e cu 100 g mai ușor ca vechiul model.

Sistemul MINO permite reglarea geometriei.

Sunt folosite doar transmisii Eagle. Foaia maximă admisă e de 36t iar cadrul nu acceptă schimbătoare față. În față e montată o furcă Rockshox Lyrik pe modelele Remedy 9.8, 9.7 și 8 iar modelul de top 9.9 primește o furcă Fox 36 Performance. Lungimea maximă acceptată a furcii e de 562 mm, ceea ce permite o furcă de 170 mm, dar bicicletele vin echipate cu furci de 160 mm, mai mult decât furcile de 150 mm de pe modelul anterior.

Seat tube-ul e ceva mai vertical pentru a ajuta la urcare și permite tije mai lungi cu 10 mm, deci cu cursă mai mare. Cadrele M și L permit tije cu cursa de 150 mm.

E loc și pentru anvelope mai mari, bicicletele vin echipate cu 27.5×2.6 dar încap și modele de 2.8.

Este folosit headset-ul Knock Block care, împreună cu un amortizor din cauciuc montat sub downtube, previne lovirea cadrului. Există de asemenea protecție de downtube și chainstay. Au fost adăugate de asemenea puncte de montaj sub downtube unde se poate prinde un accesoriu cum ar fi Wolftooth Components B-Rad.

Nu există modele feminine, Remedy e unisex. Fiecare model vine în două culori și oricine poate să modifice ghidonul și pipa după nevoile personale. Pentru cicliștii mai mici există o versiune de 15.5.

Bicicleta vine cu cadru din carbon la prețuri între 3.999 și 6.999 USD sau de aluminiu cu prețuri între 3.299 și 3.799 USD, fiind disponibile și cadrele separat. Toate vor fi disponibile din octombrie, mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

 

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + 12 =