Acum citesti
Trek Slash 8 vine cu cadru din aluminiu și un preț mai accesibil

Noul Trek Slash 8 ia platforma de enduro cu cursă lungă ce a fost reintrodusă în 2016 ca model de 29 cu cadru din carbon și o oferă la un preț mai accesibil în varianta cu cadru din aluminiu. Forma cadrului imită cea a modelului din carbon extrem de bine folosind aluminiu Alpha Platinum hidroformat.

Centrul sistemului e amortizorul ReAktiv care folosește un sistem cu ax ce trece prin camera de aer, de proveniență Rockshox, pentru ca totul să fie mai moale și mai sensibil. Cursa pe spate este de 150 mm iar furca are o cursă de 160 mm.

Axul spate folosește tehnologia concentrică ABP ce izolează forțele de frânare de mișcările suspensiei.

Downtube-ul drept face ca lucrurile să fie simple și greutatea redusă, dar se bazează pe o protecție pentru cazul în care este lovit de furcă.

Cablurile și porturile lor de intrare au un aspect curat iar cablul pentru tija dropper e complet integrat.

Slash 8 vine în două versiuni de culoare, negrul mat din pozele de detaliu și această combinație de turcoaz cu gaben. Prețul este de 3499 USD în echiparea cu furcă Rockshox Yari RC și amortizor Deluxe RT3, roți Bontrager Line Comp, transmisie SRAM GX Eagle și angrenaj Descendant.

Este disponibilă de asemenea o nouă versiune de top din carbon Slash 9.9 cu transmisie SRAM X01 Eagle, suspensii Fox Factory, roți Bontrager Line Carbon și frâne Shimano Deore XT cu 4 pistoane, la prețul de 7199 USD. Între aceste extreme există modelele Slash 9.8 și 9.7, fiind disponibile și separat atât cadrul din carbon cât și cel din aluminiu.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × two =