Acum citesti
Triada MTB 2019, la final

De la organizatori citire, vă aducem în atenție un comunicat de presă despre cum a fost ultima etapă a Triadei MTB din 2019:

A fost un weekend superb, perfect pentru pedalat și pentru mișcare în aer liber în general. A fost ultima etapă din Triada MTB 2019, serie de competiții ajunsă la cea de-a 9-a ediție.

Foto: Triada MTB.

Sâmbătă am avut o frumoasă surpriză la Campionatul Național de MTB pentru Copii powered by Fulga. 106 copii din toată țara au venit să se întreacă în competiția națională supremă dedicată lor. Părinți au fost mult mai mulți, și multe familii au ajuns în zona chiar cu 3-4 zile înainte pentru a testa traseele de concurs. Este încă o dovadă că acest sport înregistrează o creștere tot mai mare în fiecare an.

Noii campioni naționali sunt:

  • Băieți 5-6 ani – Octavian Ioan Dragomir (ACS MTB Academy)
  • Fete 5-6 ani – Elena Francesca Ilinca (ACS MTB Academy)
  • Băieți 7-8 ani – Tudor Alexandru Vlad (ACS MTB Academy)
  • Fete 7-8 ani – Diana Maia Faur (Nomad Merida)
  • Băieți 9-10 ani – Roland Szigyarto (Nomad Merida)
  • Băieți 11-12 ani – Andrei Kocsis (Carcover Racing Team)
  • Fete 11-12 ani – Silvia Posea (ACS MTB Academy)
  • Băieți 13-14 ani – Elias George Hozat (Magura Cisnadie)
  • Fete 13-14 ani – Anastasia Tibuh (ACS Sport Project Sibiu)
Foto: Triada MTB

Duminică a fost primul test într-o competiție pentru un nou traseu pregătit de noi în această zonă. Din acest punct de vedere concurenții au fost mai mult decât încântați și mulți dintre ei și-au propus să revină în zonă.

Traseul a avut 44 de kilometrii și o diferență pozitivă de nivel de aproximativ 1.000 de metrii desfășurându-se în zone sălbatice de la poalele Munților Făgăraș.

După 2 ore și 5 minute primul a trecut linia de sosire Lucian Logigan (Scott Faresin Team) urmat de coechipierul său Roberto Burța și de Vlad Păcurar (ACS Sport Competition).

Am avut duminică și două evenimente oarecum conexe ale Triadei MTB. O competiție pentru începătorii acestui sport, competiție pe care ne propunem să o promovăm mai bine anul viitor și la care ne dorim să participe cât mai mulți din cei care vor să aibă un prim contact cu mountain biking-ul. A doua a fost „Sponsor’s MTB Race”, competiție câștigată de cei de la Tiemme România. Conceptul acestei competiții este parcurgerea traseului în echipe de câte 2 reprezentanți ai fiecărui sponsor.

Fiind ultima etapă a Triadei MTB 2019 am avut evident premierea câștigătorilor clasamentului general. Toată lumea spune că nu e ușor să câștigi Triada MTB, așa că meritele și felicitările noastre merg către:

  • Bogdan Duca (Carcover Veloteca Racing Team) – Elite masculin
  • Rareș Alecu (NoMad Merida CST) – Juniori masculin
  • Vlad Brașoveanu (Scott Faresin Team) – Cadeți masculin
  • Marius Ionașcu (Maus Bike/Tibiscus Team) – Amatori masculin
  • Alexandra Vulpe (Evergreen Biking Team) – Amatori feminin

Competiția a fost organizată de Scott Faresin Team în parteneriat cu Federației Română de Ciclism și Direcția Silvică Sibiu și a fost sponsorizată de ZuzuFit, TIEMME, FARESIN, URGO, SCOTT, OPTcycling, MAPEI, BOSCH, SANTAL, POWER BAR, POLAR, AVstore.ro, SHIMANO, KENDA, ACTION SPORT.

Campionatul Național de Copii a fost cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu.

Am încheiat astfel un nou sezon Triada MTB, un sezon în care am muncit mult, dar aprecierea celor care participă și urmăresc evenimentele noastre reprezintă cea mai mare recompoensă. Mulțumim sponsorilor și partenerilor care au fost alături de noi, reprezentanților presei care ne-au promovat și tuturo participanților care au trecut linia de start. Pregătim detaliile Triadei MTB 2020 și revenim.

via Triada MTB

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twenty − eight =