Acum citesti
Truvativ a anunțat noile angrenaje din aluminiu și carbon Stylo și Descendant

SRAM a anunțat lansarea unor noi angrenaje 1x sub marca Truvativ. Construite din carbon ușor sau din aluminiu 6000 mai ieftin și cu opțiuni de rulmenți pentru orice între XC și DH, există un produs pentru fiecare mountain biker în colecția de angrenaje relansate Stylo și cea complet reînoită Descendant. Introducerea recentă a grupului GX Eagle 12 face ca toate modelele să vină echipate cu foi 1x X-Sync2.

Stylo a fost o denumire purtată de componentele ușoare cu greutăți pentru XC dar cu rezistență suficientă pentru trail, iar acest lucru continuă și acum. Modelul de top este noul Stylo Carbon pe care cei de la SRAM îl văd ca un model polivalent de singletrack folosit împreună cu o transmisie 1x Eagle. Este folosită o tehnologie proprie Truvativ de prelucrare a carbonului care permite un echilibru bun între greutate mică, rigiditate și durabilitate pentru a rezista în viața reală la loviturile primite în zonele cu bolovani. Angrenajul vine cu foi Eagle direct-mount și este disponibil la prețuri între 239-255 Euro în versiuni de monobloc de 24 sau 300 mm și cu ax de lungime standard sau Boost pentru a se potrivi la un număr cât mai mare de cadre. Greutatea anunțată este între 568-600 g.

Pentru cei cu buget mai redus, există o serie de angrenaje Stylo din aluminiu 6k. Brațele forjate diferă în funcție de tipul de monobloc folosit. Prețul începe de la 107 Euro și ajunge la 129 Euro. Foile folosite sunt compatibile Eagle iar greutatea diferă între 622-657 g, fiind disponibile în versiune standard sau Boost.

Pentru disciplinele gravitaționale, modelele Descendant sunt aproape analoage cu cele Stylo. Modelul de top Descendant Carbon folosește aceiași tehnologie cu Stylo Carbon pentru a fi un angrenaj suficient de ușor pentru XC dar rezistent pentru Enduro. Este o afirmație îndrăzneață pentru un angrenaj care pare identic cu modelul Stylo XC. Nu au fost anunțate greutăți, dar prețul va varia între 239-255 Euro iar axul va fi de 24 sau 30 mm, pentru cadre normale sau Boost.

Modelele Descendant din aluminiu 6k folosesc aceleași profile și au aceleași greutăți cu Stylo, ceea ce sugerează că ar putea fi același angrenaj sub două denumiri diferite. Este folosit deci același aluminiu forjat 600, greutățile sunt între 622-657 g, foile sunt compatibile Eagle pentru performanță și evitarea căderii lanțului, axul fiind de 24 sau 30 mm, pentru cadre normale sau Boost. Prețul va fi între 107-129 Euro.

Toate modelele ar trebui să fie disponibile la distribuitorii SRAM începând cu luna iulie 2017, ele începând deja să facă parte din echipările unor modele de biciclete din colecțiile 2018.

Pentru mai multe informații accesați pagina producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 9 =