Acum citesti
Tyrell R1

Tyrell R1

Bicicletele Tyrell sunt produse in Japonia, iar producatorul a decis ca aceasta va fi si piata de desfacere pentru noul R1. Din pacate nu este importat in Europa, nici macar in Statele Unite ale Americii. Este insa o bicicleta ce merita prezentata, deoarece reprezinta conform declaratiilor celor de la Tyrell Bikes, un amestec ideal intre o cursiera si o bicicleta de oras.


Cadrul este realizat din titan si promite sa inghita multe din denivelarile din sosea fara a afecta confortul biciclistului. Forma ciudata a acestuia este rezultatul a multe ore de studii privind amortizarea socurilor si a vibratiilor venite de pe sosea. Centru de greutate este plasat foarte jos, pentru un control mai bun iar urechile cadrului includ si prinderea schimbatorului si sunt fabricate CNC.


Greutatea totala a cadrului este de doar 1.5 kg, fara a include si furca din carbon. Beneficiaza de 2 x 10 viteze, un set de roti de la Shimano, modelul WH 5600 si de o linie de piese Shimano 105. De oprirea bicicletei la timp se ocupa un set de frane Tektro, modelul R720.


Bicicleta Tyrell R1 este oferita la un pret de aproximativ 2.400 de euro.


Mai multe informatii, gasesti pe site-ul tyrellbike.com.


via | Tyrell


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five − 2 =