Acum citesti
Un nou cadru superb din titan de la Curve, de data asta pentru Enduro

Pentru cei ce iubesc hardtail-urile de trail extrem, dar apreciază un cadru exclusivist, cu aspect clasic și au bineînțeles și resursele financiare pentru a susține aceste preferințe, noul cadru Klonzo MKII de la Curve Engineering li se va potrivi ca o mănușă. La fel cu restul cadrelor superbe de la Curve, Klonzo este confecționat din titan, material ce oferă o combinație perfectă de rezistență și amortizare pe care alte materiale nu o pot atinge. Acesta este și primul cadru de enduro al producătorului, fiind conceput pentru a fi împerecheat cu o furcă cu cursa de 150-160 mm și cu anvelope de până la 27.5×2.8.

Klonzo MKII a fost denumit așa după un trail de lângă Moab, Utah care l-a impresionat pe unul din angajații companiei. A existat și o versiune I a lui Klonzo dar modelul MKII este modificat, cu o geometrie mult mai agresivă.

Klonzo MKII e confecționat în întregime din titan 3AL/2.5v iar triunghiul spate folosește tuburi mai groase decât modelele de XC pentru a face față abuzului din enduro. Geometria e complet custom, dar se produc și modele în versiunea standard.

Modelul Klonzo standard are unghiul furcii de 66 de grade și cel al tijei de șa de 74 de grade. Cum toate modelele de trail au toptube-ul din ce în ce mai lung, Klonzo e în frunte cu 625 mm pentru mărimea M.

Curbura chainstay-urilor este simplă și elegantă și permite montarea anvelopelor late păstrând lungimea chainstay-urilor la doar 422 mm. Standard cadrul vine cu ax spate thru de tip Boost 148 dar la cerere poate fi livrat și cu ax de 142 mm.

Cadrul are monobloc filetat BSA și rutare internă pentru tija dropper. Cablurile de schimbător și furtunul frânei spate sunt rutate intern prin toptube, dar pe triunghiul spate sunt rutate extern. Există o prindere de bidon pe downtube.

Greutatea anunțată pentru un cadru Klonzo mărimea M este de 2050 g incluzând colierul tijei de șa și axul spate. Prețul este de 1983 USD, având opțiunea geometriei personalizate și a finisajului lucios sau mat. De asemenea clienții pot alege culoarea sticker-elor cu logo-urile, acestea putând fi la cerere imprimate prin sablare.

Pentru mai multe informații și de ce nu pentru comenzi puteți vizita pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + 6 =