Acum citesti
Un nou suport de transportat bicicleta pe plafon de la Peruzzo

Anul acesta am luat pentru prima dată contact cu produsele Peruzzo, primind pentru test modelul Pure Instinct 708/3, iar concluziile au fost pozitive. În mare, Peruzzo oferă funcționalitate bună pentru aproape jumătate din cât plătești pentru un Thule, iar astfel oferta devine extrem de atractivă.

În cadrul Eurobike, italienii au prezentat un nou suport pentru transportat bicicleta, unul care se montează pe acoperișul mașinii, adică pe barele transversale. Face parte din gama Pure Instict și poartă denumirea de 711, fiind un produs care se potrivește cu toate tipurile de furci pentru biciclete. Am făcut această mențiune deoarece suportul este prevăzut cu prindere pentru furcă, roata fiind înlăturată și stocată în portbagaj înainte de fixarea bicicletei.

Suportul este livrat stock cu o prindere QR9, însă poți opta pentru o prindere de 12 (pentru cursiere), de 15 clasic (pentru MTB), de 15 boost (tot pentru MTB) și de 20 (pentru MTB, pentru cei care mai folosesc așa ceva). Cel mai important este faptul că a fost proiectat în așa fel încât să primească orice fel de adaptor pentru un standard care va mai apărea în viitor (cine știe ce surprize ne mai rezervă industria, nu?).

Acesta se poate închide cu cheia și blochează chiar în dreptul prinderii furcii și este compatibil cu orice bicicletă cu roți de la 12 la inch până la 29 de inch. Patina (sau limba, în limbaj popular), este construită din aluminiu, așadar nu ruginește și beneficiază de o vopsea anti-zgârieturi. Roata de spate se prinde cu o curea din plastic cu click, însă este prevăzută și cu cauciuc pe punctul de contact cu janta, astfel încât acesta să nu se zgârie.

Mai multe din produsele Peruzzo prezentate la Eurobike pot fi văzute în galeria de mai jos.

Importator Peruzzo în România: aleo.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

7 + nine =