Acum citesti
Univega Alpina HT si RAM AM 2010

Renumitul producator german Univega, a prezentat presei noile sale modele pentru anul 2010. Acestea sunt Univega Alpina HT pentru Cross Country si Univega RAM AM pentru all mountain.

univega_ram-am7Modelul Univega Ram AM face parte din noua strategie a producatorului Univega, de a oferi biciclete de all mountain, usoare si rezistente, ce pot fi folosite la diferite probe, de la Cross Country la Downhill usor. Modelul RAM AM, beneficiaza de bascula inteligenta, ce poate amortiza cu o cursa de 140 de mm, toate obstacolele de pe traseu. Cadrul este construit din aluminiu super-usor 6061 DB si cantareste 2.150 de grame cu tot cu amortizorul spate.

Spre deosebire de modelul AM, AM7 este produs premium si beneficiaza de echipare cu componente FOX si RockShox, Avid si Sram (produsele din gama de top).


univega_alpina_ht_580Despre Alpina HT580, nu sunt multe de spus. Desi cadrul a fost redesenat pentru 2010, benficiind acum de unghiuri de racing, bicicleta poate fi folosita atat de amatori cat si de profesionisti. Gama de componente s-a schimbat fata de anul trecut, la fel ca si fratele mai mare AM, fiind echipata cu produse de top.

Nu este specificata greutatea modelului, in schimb aceasta este echipata cu piese foarte usoare : frane Aid Elixir 5 pe disc, cauciucuri Schwalbe Nobby Nic si altele.

Noile modele vor disponibile in curand la majoritatea dealerilor Univega.
via | univega.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven − five =