Acum citesti
Vandeyk VDX ne reamintește de puterea blândă a oțelului

Constructorul german Vandeyk s-a mai întrecut pe sine încă o dată, ce-i drept cu ajutorul celor de la Crema Cycles, lansând cadrul de ciclocros VDX, o nouă mărturie că oțelul trăiește bine-mersi și nu are nimic de demonstrat lumii.

vandeyk_

Astfel de piese velo nu pot fi decât mâna unor artizani pricepuți, așa că nu cu mirare descoperim cadrul de oțel care este compus din țevi Columbus Spirit și True Temper OX Platinum, două alegeri care garantează o calitate cu bătaie foarte lungă. Probabil de câteva decenii, dacă ne gândim mai bine. Tot în același registru calitativ se regăsește și vopseaua, dar și furca ENVE, așa că dacă te gândești la o bicicletă care să te servească cu diligență și să dea bine și în casă pe post de decorațiune interioară, ai nimerit la locul potrivit.

Fizicul ne ia ochii adesea, însă să nu uităm că și sufletul contează, iar VDX, dacă îl judecăm prin prisma echipării, are un spirit de adevărat luptător de CX. Oțel de înaltă calitate avem? Avem! Compatibilitate cu frâne cantilever și pe disc? Bifat! Sumedenie de mărimi disponibile? De la 49 la 60 de centimetri, onorați cititori! Ce-ar mai lipsi? Hmm, poate cei 3.450 de euro necesari achiziționării acestui set de cadru.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fifteen + two =