Acum citesti
Ventum oferă o bicicletă de triatlon la preț de mașină premium

Cu siguranță există o grămadă de sportivi amatori cu venituri suficiente pentru a-și permite orice excentricitate, iar dacă e un sport unde aceștia abundă, acela e triatlonul. Pentru ei există Ventum One Signature Edition, nu doar o bicicletă cu preț din altă lume ci o întreagă experiență inclusă în procesul de achiziție. Asta deoarece în preț este inclus un bilet clasa business până la fabrica Ventum din Scottsdale, Arizona, unde fiecare client primește un tratament regesc.

În ”Signature Experience” sunt incluse două zile și nopți într-un hotel de cinci stele. Programul începe în tunelul aerodinamic propriu Faster Wind, unde a fost proiectată bicicleta. O zi întreagă împreună cu inginerii și specialiștii în bike fitting asigură faptul că fiecare aspect al bicicletei și poziția pe aceasta sunt complet optimizate pentru performanță maximă.

A doua zi lucrurile se mută pe drumurile întinse din deșertul Arizona unde clientul va testa bicicleta sa de vis. Evident, pe lângă faptul că va avea ocazia să o testeze, el va fi și fotografiat de profesioniști, cu peisajele impresionante în fundal.

Cât despre bicicletă, trebuie să ofere și ea calitatea corespunzătoare prețului. Cadrul aerodinamic unic are bidoane de hidratare incluse iar grafica personalizată face experiența unică. Mai ies în evidență rotițele de schimbător CeramicSpeed produse prin imprimare 3D din titan și roțile Lightweight Autobahn Schwartz-Edition.

Transmisia este asigurată de schimbătoarele și manetele Shimano Dura-Ace Di2, angrenajul având inclus powermetrul Pioneer Shimano Dual Leg. Pe ghidon se află unitatea de comandă Pioneer. Bicicleta mai ascunde multe piese din ceramică, titan și carbon, unele în locuri surprinzătoare. Dar nimic nu e mai fascinant decât prețul final de 32.500 USD!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × four =