Acum citesti
Votați fotografia săptămânii 8-14 februarie 2016!

IMPORTANT: fotografiile pe care le trimiteți săptămâna aceasta, vor fi puse pe site pentru votare în săptămâna 15-21 februarie!

Câștigătorul săptămânii trecute este Andrei Olariu, cu fotografia de mai jos. În notarea finală a contat părerea juriului format din cei doi fotografi, care s-au alăturat concursului nostru și rating-urile primite de la utilizatori.

andrei-olariuIntrăm într-o nouă săptămână în care puteți vota fotografiile preferate. Am primit foarte multe fotografii săptămâna acesta și a trebuit să le departajăm din start din punct de vedere al calității. Votarea se face în cursul acestei săptămâni, termenul limită fiind data de 14 februarie. Luni, 15 februarie, vom anunța câștigătorul, în funcție de rating-ul obținut pentru fotografie.

Premiul acestei săptămâni este: Mănuși de iarnă BBB HighShield.

Dacă dorești să participi la concursul de săptămâna viitoare, te invităm să dai click aici, pentru a te pune la curent cu detaliile competiției și cu informații despre fotografii care fac parte din juriu.

Câștigătorul va fi anunțat pe această pagină, în dreptul premiilor menționate. De asemenea, va fi anunțat și pe e-mail. Dacă în termen de 5 zile nu primim niciun răspuns, următoarea fotografie clasată va intra în posesia premiului săptămânii.

Să înceapă votarea!

[nggallery id=8]
Vezi Comentarii (8)
  • Am și eu o întrebare legată de concursul ăsta: dacă o fotografie primește un singur vot cu 5 steluțe câștigă? Mi se pare incorect sistemul de votare, e bazat pe medie fără a ține cont și de numărul de voturi. Corect ar fi să fii obligat ca votant să acorzi steluțe fiecăeri fotografii.

    • Salut, în general se dau peste 100-150 de voturi/fotografie, pentru fiecare în parte. Nu o să exoste niciodată un singur vot/fotorgafie, este imposibil. Și vezi comentariile de mai sus, sunt unii care intră și special acordă note mai mici altor fotografii. Acum parcă s-au mai liniștit lucrurile, dar tocmai de aceea avem un juriu, ca să nu mai existe discuții.

  • Fain a castigat o fotografie facuta cu telefonul mobil, pana la urma scopul e cat mai multe vizite pe site , nu sa se castige pe bune, nu sa castige fotografia cea mai buna, daca fotografii alegeau pe bune si isi faceau bine treaba, alta fotografie trebuia sa fie aleasa.

    • Salut Coco, de aceea am apelat la fotografi profesioniști ca să nu existe discuții. Dar desigur, nici așa nu este bine. Cât timp am lăsat votarea la liber și lumea se vota cu o singură stea, nici așa nu era bine. Deci, ai tu vreo soluție? Că de vorbit, sunt mulți care pot să vorbească.

  • Concursul asta este o batjocura iar sistemul de vot este o mizerie, se voteaza impotriva nu pentru(in cazurile cand functioneaza votul, ca vreo doua zile n-a functionat, unele fotografii se puteau vota(alea care trebuiau), altele nu. Ok exista sau ar trebui sa existeun juriu, juriul asta nu ar trebui sa fie alcatuit din profesionisti(si cand zic „profesionisti” nu zic neaparat ca isi castiga banii din fotografie. Daca aia doi sunt fotografi profesionisti, ar fi cazul sa-si schimbe profesia, dupa ce criterii au ales monstruozitatea aia de fotog….(nu pot sa-i zic fotografie), subiect? gasca aia de biciclisti sau lacul din fundal? in ambele cazuri prost(subiectul) postat in poza, poveste? NU, compozitie – NU, cromatica – NU, tehnic – NU „zgomot” – cat curpinde, i-a marit putin dynamic range-ul(si asta pe auto) si asta le-a placut alor doi? hai sa fim seriosi, exista mai sus multe fotografii care sunt mult mai bune si care meritau sa castige decat #@#$ asta.

    • Exact Veverița Cârcotasă, ai mare dreptate dar oricum nu se va face nimic in sensul asta, de asta nici eu nu voi mai participa la acest concurs.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − two =